Humels je uspeo!

Izvor: Mondo, 22.Jun.2016, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humels je uspeo!

Reprezentativac Nemačke Mats Humels uspeo je u svojoj nameri da zameni dres sa reprezentativcem Severne Irske Vilom Grigom, sada već legendom iz navijačke pesme.

Foto: Guliver/Getty Images

Konferencija za novinare nemačke fudbalske reprezentacije uoči meča protiv Severne Irske bila je zabavna. Novinar je pitao defanzivca Nemačke Matsa Humelsa da i je odbrana "pancera" u strahu, jer je Vil Grig u formi (slobodan prevod: Will Grigg's on fire, your defence is terrifed).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Humels se nasmejao i rekao da se odbrana Nemačke ne plaši njega, ali i da je čuo za sve to i da je veliki fan Vila Griga. "Pokušaću da od njega uzmem dres posle utakmice, mada znam da i mnogi moji saigrači imaju istu ideju", rekao je Humels.

Mats Hummels has been asked if he's terrified of Will Grigg via @UEFAEUROhttps://t.co/J0CFcLzCbV

— Telegraph Football (@TeleFootball) June 21, 2016

Utakmica je odigrana, Nemačka je pobedila 1:0, a mnogi su se pitali da li je Humels uspeo da dobije dres Vila Griga, jedne od zvezdi Evropskog prvenstva u Francuskoj, iako nije odigrao ni minut!

JESTE!

Napadač Vigana je medijima otkrio da je razmenio dresove sa Humelsom.

"Popričali smo posle utakmice, u tunelu. Ispostavilo se da je Mats baš fin momak, razmenili smo dresove", rekao je 24-godišnji fudbaler.

Ko je uopšte Vil Grig?

Vil Grig je napadač Vigana koji je rođen 1991. godine i koji je ove sezone uspeo da spasi ovaj tim ispadanja u treći rang takmičenja engleskog fudbala, a postao je planetarno popularan kada je jedan navijač na YouTube okačio pesmu posvećenu njemu pod imenom: "Will Grigg's on fire".

Tu pesmu, koja je obrada hita italijanske pevačice Gala i koja se u originalu zove "Freed from Desire", prihvatili su navijači Severne Irske i na svakoj dosadašnjoj utakmici ona je "dominirala" u odnosu na ostale navijačke pesme, a s obzirom da ima "catchy" ritam nije ni čudo što su je svi zapamtili.

Foto: Charles McQuillan/Guliver/Getty Images Vil Grig

Navijači Severne Irske pevaju tu pesmicu u svakoj prilici, a ovako su se neki momci iz Belfasta našalili sa vatrogasnom službom. Pozvali su službu i saopštili da nešto gori.

Kada ih je upitala šta gori, uzvratili su:

"Vil Grig!".

This just in from some Northern Ireland fans #WillGriggsOnFire#UKRNIRhttps://t.co/Ru4vtCP6je

— 888sport (@888sport) June 16, 2016

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.