Humanost na delu: Bane Ivanović obradovao mlade fudbalere u Rumi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2020, 11:43

Humanost na delu: Bane Ivanović obradovao mlade fudbalere u Rumi

Fudbalski klub "Prvi maj" iz Rume je posetio bivši kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović i tom prilikom je doneo opremu za mlađe kategorije ovog kluba.

Član uprave "prvomajaca" se zahvalio Ivanoviću na ovim vrednim poklonima koji će dosta značiti deci koja treniraju u ovom klubu.

Deca su imala priliku i da odigraju fudbal sa bivšim kapitenom reprezentacije Srbije koji je po ko zna koji put pokazao humanost na delu.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Prvi maj

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bane Ivanović doneo opremu za FK "Prvi maj" iz Rume

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2020

Fudbaler ruskog "Zenita" i bivši kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović doneo je opremu za trening za mlade nade fudbalskog kluba "Prvi maj" iz Rume...Ova oprema će mnogo značiti Rumljanima...Bivši kapiten reprezentacije Srbije je po ko zna koji put pokazao humanost na delu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.