Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2021, 11:57

Humanitarni tiket u podne: Zoran Kostić Cane tipuje za lečenje Boška Guglete

Frontmen Partibrejkersa odigrao dvojku na klub iz Mocartovog grada

U okviru manifesacije „Horska sretanja“, upriličeno je viđenje sa Zoranom Kostićem Canetom, frontmenom grupe „Partibrejkersi“. Poznati srpski muzičar izneo je svoje stavove i razmišljanja o životu, njegovoj suštini, istini. Govorio je o egu, kao našem najvećem protivniku.

„U životu bi trebalo osetiti razliku između dobra i zla i ići ka tome da ne uradiš drugome ono što ne bi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << želeo da drugi uradi tebi. Gledaj da imaš prijatelje, gledaj da se izviniš. U tome je ključ. Bog prašta, čovek ne, ili praštaju samo pojedinci. U ljudima tinja želja za osvetom, jer su ljudi nezadovoljni. Bog prašta jer nema želju za osvetom “, istako je Kostić.

Canetovo viđenje sveta u kome živimo je zapravo doba nezajažljivosti koja je više nego pogubna, jer današnji čovek samo traži i nikada nije zadovoljan. Time njegova praznina postaje sve veća. S obzirom da živimo u društvu koje je suprotstavljeno i da smo u njemu takmaci jedni protiv drugih, važno je da budemo više svoji, a manje tuđi. Jedan od načina da budemo svoji je smisao za humor koji smo izgubili.

 „Čoveku sve možeš da kažeš na šaljiv način i onda se neće uvrediti. A mi smo danas izgubili smisao za humor“, kazao je Cane koga smo uspeli da privolimo da sastavi plemeniti listić kompanije Mozzart za lečenje Boška Guglete.

Srpski i jugoslovenski rok muzičar, najpoznatiji kao pevač i frontmen grupe Partibrejkers  starovao je sa utakmicom KAPFENBERGER – LIFERING. Prvo kolo Austrije 2 u koje domaći ulaze nakon pobede u minulom meču sa 5:3. Gosti imaju tri trijumfa u nizu. Statistika je na strani Liferinga, 6:3:17, a najubedljivija pobeda je sa 6:1.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Dva plus u prvih 45 mnuta”.

Pevačku karijeru Cane je započeo u grupi “Urbana gerila”. Kasnije je postao frontmen grupe “Radnička kontrola” da bi u avgustu 1982. godine osnovao grupu Partibrejkers. Od 19.00 sati startuju ROSTOV – DINAMO M. Tokom priprema Rostov je ostvario učinak od 3:1:4. Dinamo 3:1:4, uz napomenu da je generalka pripala Moskovljanima sa 3:0. Dinamo je dobio Rostov pa izgubio u poslednjem okršaju sa 4:1.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Dupla šansa, iks, dva”.

DRAGOVOLJAC dočekuje DINAMO Zagreb. Naravno da Modri imaju bolji međusobni skor, 0:1:6. Tukli su rivale i sa 6:0. U prvom kolu Dinamo je doživeo poraz sa 2:0, ali se iskupio u kvalifikacijama za Ligu šampiona pobedom sa dva gola više od Omonije. Istra je dobila Dragovoljac sa 3:1.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“PK 2 – 2”.

Od 20.30 sati sastaju se ŠTURM – SALCBURG. Domaćin je oslabljen za dvojicu igrača, gost za jednog fudbalera. Sa Zvezdom Šturm je odigrao 1:1, pa je bio ubedljiv sa 9:0. Gosti su tokom priprema izgubili samo od Monaka, u kupu su slavili kao i na poslednja tri međusobna okršaja.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Dvojka”.

Poslednja utakmica na dobrotvornom listiću startuje u20:45, STANDARD LIJEŽ – GENK. Zbog povreda kod Liježa izostaju trojica igrača. Čak četiri utakmice, tokom priprema, Standard je remizirao, a jednu pobedio. Genk ima učinak na kontrolnim mečevima od 3:2:1. Pošto su dve utakmice rivala okončane bez pobednika Genk je u aprilu slavio sa 2:1.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Ukupno golova  3+”, završava plemenito tipovanje za malog dečaka Cane Kostić.

Mozzartov današnji plemeniti kladilac apeluje da pomognemo Bošku slanjem SMS poruke1032 i pošaljimo na 3030 ili uplatom na dinarski račun: 160 – 6000001037970 – 33.

Nekoliko rečenica o kompanijskim plemenitim aktivnostima.

Mozzart je samo kroz ovu društveno odgovornu akciju donirao 20.252.657 dinara. Poznata televizijska voditeljka Marija Sekulović sastavila je prvi dobitni “Humanitarni tiket u podne”. Prvi plemeniti tiket odigran je na početku Evropskog prvenstva u fudbalu održanog 2016. godine.

Kompanija je još jednom pomogla sedmomesečnom Gavrilu Đurđeviću za čiji život se bore građani Srbije, muzičari, sportisti, novinari i glumci. Na humanitarnoj licitaciji je za 4.100 evra kupila kombinezon Maraša, glavnog lika iz filma „Južni vetar“, koji je nosio glumac Miloš Biković. Takođe, kompanija MOZZART je pobedila na humanitarnoj aukciji Ronaldove odbačene kapitenske trake sa fantastičnih 7.500.010 dinara, a suma je usmerena za lečenje malenog Gavrila za koga je okončana i aukcija potpisanog Mesijevog dresa. Početnu ponudu od milion dinara dao je Mozzart, a dres je otišao za 1.000.010 dinara. Ronaldov potpisani dres izlicitiran je za 1.300.010 dinara, a dres Zlatana Ibrahimovića otišao je za pola miliona dinara, kupac kompanija Mozzart. Naravno, novac ide za Gavrilovo lečenje.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 86. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, a sada smo zlatni sponzori Univerzijade, tačnije BU, koja se tokom jula održava u Beogradu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan, OS Srbije… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu. Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću pokrenuo je akciju kako bi podržao i manje, lokalne klubove. Tokom nekoliko prethodnih godina, opremu je dobilo oko 6.000 sportista iz više od 150 klubova.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Napomenimo da je kompanija, samo kroz "Humanitarni tiket u podne", donirala tačno 20.252.657 dinara, a srpska glumica Milica Zarić i legendarni Žarko Paspalj su naši poslednji dobitnici.

 MOZZART – ov 843. učesnik "Humanitarnog tiketa u podne", proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić, Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić junior, Milica Zarić, Dušan Marković i Žarko Paspalj.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Humanitarnu organizaciju POMOZIMO SRCEM SRCU, Laktaši. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra završenim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

[email protected]

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.