Izvor: MozzartSport.com, 28.Okt.2021, 11:18

Humanitarni tiket u podne: Srđan Ivanović tipuje za Svice u mraku

Dramski umetnik veruje u siguricu Atletiko Madrida

Pamtimo Srđana Ivanovića iz serija „Porodično blago“, „Ljubav, navika, panika“, „Jesen stiže, dunjo moja“ i „Sinđelići“, a od danas, njegovoj prebogatoj umetničkoj biografiji biće pridodata i rola u “Humanitarnom tiketu u podne”. Pogodi li sva četiri tipa, Srđan će potencijalni dobitak u iznosu od 76.700 dinara proslediti kao pomoć Inkluzivnom programu “Svici u mraku”, koga je u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << selu Venčane kod Aranđelovca osnovao i podiže takođe glumac Mikica Petronijević.

Inače, Ivanovića u ovom trenutku možete gledati u predstavama “Ja(o) meni”, gde nastupa s Minom Lazarević, kao i u postavkama predstava “Ubi me kurije oko”, uz Vesnu Stanković i Milana Kalinića, s kojim igra i komad “Ko je ovde idiot”.

No, okrenimo se osnovnom zadatku, odnosno tipovanju. Prvi čin igre plemenitosti, vodi nas put susreta SELTA – SOSIJEDAD. Gostujući Sosijedad na noge Selti ide bez šest povređenih igrača. To nije dobro za tim koji se istrošio u Ligi Evrope, a bodovi mu trebaju za odbranu boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Real Madrid koji uzgred ima i utakmicu manje. Selta nije loša, ali nikako da smemo reći kako može da preti, kao što to nije mogla ni u aprilu kada je poslednji meč para izgubila sa 2:1.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Kombinujem X2&2+”, kaže Srđan Ivanović, koji je igrao i u kultnoj predstavi “Buba u uhu”, za koju ste sasvim smo sigurni svi dobro čuli.

Već hrlimo u susret paru MIDTJILAND – OLBORG, ulazeći u klinč s Kupom Danske. Olborg ima minimalne šanse da preživi osminu finala Kupa Danske. Razlog je Midtjiland koji caruje na mestu lidera u šampionatu, a na poslednjih pet utakmica, nema kiks. Jeste, remizirao je sa Nordsjilandom, ali sada ima posla sa timom koji je izgubio dve uzastopne utakmice, a kome se ljulja i četvrta pozicija na tabeli.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Verujem u jedinicu Midtjilanda”

Prelazimo na par NAPOLI – BOLONJA. Miriše Napoliju na keca u Napulju. Kako drugačije, budući da bi tri boda domaćinu donela poravnanje sa Milanom na čelu tabele. Bolonja će shodno tome imati težak zadatak da se odbrani. Uzgred, gosti su dobili samo jedan od proteklih pet mečeva, a uz to su po dva puta remizirali i gubili. Sada imaju četiri igrača van stroja, od čega dvojica pauziraju zbog crvenih kartona. Igraće protiv tradicije, ali sa malim izgledima na uspeh.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Verujem da na meču pada najmanje tri gola”, tipovao je glumac, koji pored svih obaveza ispunjava i obaveze asistenta Irfrana Mensura, na Fakultetu savremenih umetnosti.

Za kraj, latimo se meča LEVANTE – ATLETIKO MADRID. Kada je sa Sosijedadom mogao do remija u prošlom kolu, onda Atletiko sme mirne duše da napadne Levante u gostima. Umor postoji, a i razočaranje zbog poraza u Ligi Šampiona od Liverpula, međutim protiv ovog rivala izgovora ne sme da bude. Šta reći, sem da je Levante iz poslednjih pet kola izvukao tek jedan bod, a da ga je Sevilja u proteklom kolu tukla sa 5:3.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Igru završavam dvojkom na Atletiko Madrid“, poručio nam je glumac, koji očekuje da prolaznost njegovog tiketa učini da se uveća naša do sada donirana suma koja iznosi 22.019.457 dinara.

Zahvaljujemo se Srđanu Ivanoviću na učešću u “Humanitarnom tiketu u podne”, uz konstataciju da je njegovo tipovanje prilično umesno, a on rođeni pobednik. Pa neka bude i sada, kao kada je u okviru Zvezdara teatra igrao predstavu „Ljubavnik velikog stila“ koja je nagrađena za najbolju po oceni žirija i publike na festivalu „Dani komedije“ u Jagodini 2006. godine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Srđan Ivanović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženjea roditelja sa četvoro i više dece „Kolevka“, Gacko. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 7,67, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postignut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.