Izvor: MozzartSport.com, 06.Avg.2020, 11:50

Humanitarni tiket u podne: Slađan Spasojević tipuje za COVID bolnicu u Surdulici

Proslavleni as grčkog fudbala kapariše 3+ u Leverkuzenu

Samo ćemo reći da je njegov dres povučen iz opticaja u Solunu! Taman toliko je zadužio PAOK, pa ostaje da i mi skinemo kapu Slađanu Spasiću bišem fudbaleru koji se od ovog časa nalazi na MOZZART kvoti 9,71. Nameran je da pomogne COVID bolnicu u Surdulici, što MOZZART podržava uplatom od 10.000 dinara na listić plemenitosti koji je do ovog momenta na brojne adrese prosledio tačno 15.711.389 dinara.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />Pa da vidimo kakvom se logikom vodio Slađan Spasić učestvujući u 1.518. izdanju “Humanitarnog tiketa u podne”, koga slobodni smo da kažemo smatramo i za jedno od obeležja kompanijskog plemenitog delovanja.

Pre svega, idemo na utakmicu HELSINKI – LAHTI. HJK je do sedmog kola samo jednom zgrešio, a došao je i do odlične gol razlike od 13:4. Toj igri, ko prati Fince Lahti koji nije loš, ali ni perfektan teško može da parira. Uostalo, pobede Helsinkija na ovom paru, ali i visoki ishodi nisu ništa čudno. Recimo, u julu je bilo 0:4 za današnjeg domaćina.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Igram 1&2-4”, opušteno će Spasić koji je ako to niste znali rođen u Švedskoj gde je živeo do svoje šeste godine, odakle se njegova porodica vratila u Surdulicu. S tim u vezi, sada vam je jasno zbog čega Slađan tipuje baš za COVID bolnicu ovog grada.

Sledi meč Lige Evrope u režiji LEVERKUZENA i RENDŽERSA. Inače, Leverkuzen je prvi duel u Škotskoj dobio sa 3:1, i sada gosti moraju da postignu minimum tri gola kako bi prošli dalje. Naravno, Nemci imaju iskustva sa ovakvim situacijama i teško da će ispustiti ovakvu prednost.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Biram 3+ tip”

Idemo do susreta SEVILJA – ROMA. Još jedan duel koji će zbog poznatih razloga biti ograničen na jedan meč i to na neutralnom terenu. Obe ekipe su u dobroj formi završila matična prvenstva. Roma doduše sa nešto više svežine u nogama, a i jedni i drugi u poslednje vreme bili su prilično efikasni, pa upravo takav, ali i neizvestan meč kada je u pitanju ishod očekujemo i večeras.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Kombinujem 1X&GG”, reče nam Spasić odvajajući na stranu kvotu 2,35.

Tiket zaključujemo na utakmici VULVERHEMPTON – OLIMPIJAKOS. Prvi meč završen je bez pobednika (1:1), a Vulverhempton nije uspeo da iskoristi igrača više pošto su Grci od 29. minuta igrali sa desetoricom nakon crvenog kartona koji je dobio Semedo. Ipak zahvaljujući golu na strani Englezi su sada u blagoj prednosti, a Grci će morati da napadaju i samim tim igraju otvorenije što će Vulvsi svakako znati da iskoriste.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Za kraj 1X&2+”, rekao je naš današnji gost sklapajući korice Mozzart Sport liste.

Da li smo nešto izostavili? Pa ako ne znate dovoljno o Slađanu Spasiću, red je da se obratimo s nekim zanimljivim detaljima. Profesionalna karijera našeg sagovornika išla je od Dinama iz Vranja do Obilića sa kojim je stigao do pehara u kup takmičenju. U Borcu je igrao kada je trener bio Branko Bane Smiljanić, uspeli su da izbore opstanak u eliti.

Iz Čačka je prešao u Železnik u kome je bio drugi strelac domaće lige odmah iza Mateje Kežmana. Omonija, Larisa, ali pre svih, PAOK su inostrani klubovi u kojima je ostavio dubok trag. U PAOK – u je zbog zasluga i igara koje je pružao povučen Spasićev dres. U svakodnevnom kontaku je sa prijateljima, saigračima iz Grčke, koji su na raznim funkcijama u klubu. Ima otvoren poziv da preuzme službu skautinga u PAOK – u.

Sa velikom tugom se priseća druženja sa Jovanom Cunom Gojkovićem sa kojim je bio cimer u Solunu, ali i najbolji prijatelj. Cune je trebalo da iz Iraklisa pređe u Panatinaikos, ali ga je saobraćajna nesreća sprečila.

To je Slađan u kratkim crtama, i to bi od nas za danas bilo sve, da nije još jednog kladilačkog zadatka. Tipovanje za MOZZART svet preko Drine razume se da je obavezno!

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Slađan Spasić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresuUdruženja za decu i omladinu sa poteškoćama u razvoju “Moja nada” iz Nevesinja.MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 9, 71, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Humanitarni tiket u podne: Slađan Spasić tipuje za COVID bolnicu u Surdulici

Izvor: MozzartSport.com, 06.Avg.2020

Proslavleni as grčkog fudbala kapariše 3+ u Leverkuzenu..Samo ćemo reći da je njegov dres povučen iz opticaja u Solunu! Taman toliko je zadužio PAOK, pa ostaje da i mi skinemo kapu Slađanu Spasiću bišem fudbaleru koji se od ovog časa nalazi na MOZZART kvoti 9,71. Nameran je da pomogne COVID...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.