Izvor: MozzartSport.com, 11.Nov.2021, 12:34

Humanitarni tiket u podne: Monika Romić tipuje za Svice u mraku

Istaktnuta dramska utakmica, veruje u podugačak spisak sigurica sa kvalifikacionih mečeva za SP

Pažnja, Monika Romić po drugi put tipuje za plemenitost! Smatramo da ima neka tajna veza, a definitivno smo uvereni u magične moći povezivanja naizgled nespojivog. Naime, ona glavna i odgovorna za postavku dečjeg komada „Baš čarobna frula“ koji je odigran na i imanju „Svitaca u mraku“. Pozorište je došlo u pohod selu, na živopisne šumadijske brežuljke Venčana >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kod Aranđelovca, gde utočište za decu ometenu u razvoju uz pomoć štapa i kanapa podiže glumac Mikica Petronijević sa prijateljima. I ne bi ova vest bila u skladu sa rubrikom, da pomenuta pozorišna postavka nije posvećena Volfgangu Amadeusu Mocartu lično! Dakle, MOZZART je svuda na neki način, a na nama je da kažemo da je kopanija uz glumca Vuk Saletovića ovoj instituciji nedavno prosledila 111.100 dinara.

Na istom putu je i istaknuta dramska umetnica, Monika Romić koja po drugi put kvotom 15,88, pokušava da pomogne Inkluzivnom programu „Svici u mraku“.

Pred nama je čak devet parova međunarodnih kvalifikacionih okršaja, pa krećemo od utakmice AZERBEDŽAN – LUKSEMBURG. Domaćin je jedini bod u dosadašnjem takmičenju osvojio na gostovanju Ircima u septembru (1:1), a zadovoljni sa ostrva vratili su se i Luksemburžani koji su u martu na istom terenu osvojili ceo plen (1:0). Uz pobedu u Irskoj, Luksemburg je tri boda upisao i u prethodnom susretu sa Azerbejdžanom (2:1), te novi izazov dočekuje sa željom da ponovi uspeh i na strani, a istu ambiciju ima i domaćin koji se nada osveti za prethodni poraz.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Na golove, precizno na minimum jedan, a maksimalno na tri pogotka“, rekla nam je Monika Romić, koja je diplomirala na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, a publika je poznaje iz filmova, tv drama i serija, kao što su „Vukovar, jedna priča“, „Gore-dole“, „Ljubav i mržnja“, „Žene sa Dedinja“, „Lud, zbunjen, normalan“, kao i iz mnogobrojinih televizijskih reklama koje je do sada snimila.

Već smo na susretu JERMENIJA – MAKEDONIJA. Poslednji okršaj ove dve reprezentacije u Skoplju završen je bez golova, a takav je uostalom i generalno njihov međusobni učinak kroz istoriju. Od osamostaljenja Makedonije, sastali su se 11 puta, uz bilans od tri remija i po četiri pobede na obe strane. Ko god da upiše petu, neće mu to mnogo garantovati u pogledu baraža, jer ne zavisu previše od sebe.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Dupla šansa, pa neka bude 1X“…

A, šta Monika Romić ima da kaže o susretu GRUZIJA – ŠVEDSKA, tamo gde gosti imaju pravo da se nazovu apsolutno favorizovanim sastavom?

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Razume se dvojka“!

Ne gubimo vreme, pa analiziramo utakmicu RUSIJA – KIPAR. Laki kao pero u Grupi H, odnosno slobodni od pritiska Kockastih na prvo mesto u grupi biće Baćupke savladaju li Kipar. To deluje kao gotova stvar, budući da gosti imaju tek pet bodova, pa shodno tome igraju više revijalan nego izrazito takmičarski meč. Rusi su ih prošli put tukli sa 0:2, a od 2019. godine na ovaj par je dolazila NG igra, naravno bez gola Kiprana.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Biram skoro sigurnu jedinicu na Ruse“, rekla je Monika Romić, sve u želji da i ovaj tip donese prolazak tiketa koji će dodatno uvećati naš dosadašnji skor koji broji 22.118.457 dinara.

Na redu je utakmica REPUBLIKA IRSKA – PORTUGALIJA. Srbija će navijati za Irce, ali realno teško da će to navijanje pomoći timu pred kojim stoji mašinerija koju pokreće jedan Kristijano Ronaldo. Inače, Irci su u septembru poslednji put poraženi od Portugalije u septembru sa 2:2, što je uzoran rezultat s obzirom na kvalitet rivala. Očekuje se da domaćin u Dablinu igra strogo defanzivan fudbal.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Očekujem realnu dvojku Portugalije“.

Sa Monikom Romić pratimo i utakmicu GRČKA – ŠPANIJA. U martu je bilo 1:1, Grci su namučili Špance, koji u meč ulaze razočarani porazom u Ligi nacija od ekipe Francuske. Enrike će zato u fokusu imati rivala koji može da iznenadi na neki način, mada ne pokušavamo da osporimo favorizovan položaj Španije na ovoj utakmici.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ovde ide dvojka“, kratko će naša današnja gošća.

Sledi par MALTA – HRVATSKA, gde postoji bezbroj razloga da Kockaste okarakterišemo kao favorite, a zatim i utakmica SLOVAČKA – SLOVENIJA, koja je potencijalno napeta zbog činjenice da su obe selekcije do sada zaradile po 10 bodova.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Šta na to ima da kaže Monika?

Za Hrvate dvojka, dok na drugom susretu igram 1X“!

Na kraju, pozabavićemo se utakmicom RUMUNIJA – ISLAND. Ukratko, recimo samo da Rumuni brane drugo mesto od Makedonaca. Pošto Island ima tek osam bodova, a prethodni put je na meču para poražen sa 0:2, prilično je očigledno po kakav tretman putuju u Bukurešt.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

"Zatvaram tipovanje jedinicom posvećenom Rumunima“.

Tako je tipovala Monika Romić, koja je uz Nikolu Ugrinovića napisala tekst za „Baš čarobnu frulu“, ineraktivnu predstavu sa Mocartom u glavnoj ulozi... Eto, toliko o tome, da bi se na kraju, uz aplauz obratili MOZZART svetu preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Monika Romić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja roditelja sa četvoro i više dece – Bosanski Brod. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 15,88, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.