Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2021, 12:02

Humanitarni tiket u podne: Milica Zarić tipuje za sve korisnice sigurnih kuća Srbije

Glumica jedinicom na Kockaste izaziva kvotu 2,50...

Sigurne kuće Srbije, uz malo sreće, naravno i umešnosti glumice Milice Zarić, mogle bi od kompanije MOZZART dobiti donaciju u iznosu od 134.500 dinara. Uslov je prolazak četiri tipa na koje smo stavili 10.000 dinara uloga. Tako stvari stoje, a mi se nadamo da ćemo ovim tiketom staviti dodatni plus na do sada doniranih 19.869.037 dinara. Toliko smo ukupno uplatili u toku akcije, a red je da kažemo da je trenutna cifra >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zaslužena poslednjom, 373. dobitnom seansom rukometaša Momira Rnića.

Pa da krenemo uz meč RANHAJM – RUNFORS, direktno iz Norveške 2. Ranhajm se već potvrdio kao tim okrenut fenjeraškoj reputaciji, a Runfors kao ekipa koja ume dobro da trese mreže. Postigli su za šest kola 12 golova, ali su primili 10. To može da bude nezgodno, ali su svakako sposobniji od domaćina koji je do sada tradicionalno bio njihova boljka. Ranhajm je dobio četiri od poslednjih pet mečeva para, a samo jednom je došao X.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Biram jedinicu“, reče Milica Zarić, koju šira publika dobro pamti ostvarenjima “Košarkaši”, “Moj rođak sa sela”, “Žigosani u reketu”, “Delirijum tremens”, “Besa”, “Tajne vinove loze”…

Euro je naše dalje odredište, rer glumici je za oko zapao susret HRVATSKA – ŠKOTSKA. Glavna vest je da škotski junak iz utakmice sa Engleskom, Bili Gilmor propušta Kockaste. Vezista Čelsija pozitivan je na koronu, pa Zlatko Dalić trlja ruke, nadajući se da će na kraju grupne faze imati četiri boda na kontu. Pa da vidimo šta će biti u Glazgovu, pošto obe ekipe na kontu imaju po bod, s tim što bi škotski rekli da je skuplji, s obzirom da je iboksovan protiv Engleza.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Jedinica na Kockaste“, tipovala je glumica, a mi smo rekli da to u momentu tipovanja vredi kvote 2,50.

Sledi meč ČEŠKA – ENGLESKA. Računica je jasna: remi sa Engleskom doneće Česima prvo mesto, jer pravila Evropskog prvenstva kažu da ako nema boljeg u međusobnim susretima, onda odlučuje bolja gol-razlika. A, tim Jaroslava Šilhavija tu za pogodak bolje stoji od ekipe Gareta Sautgejta. Muči se Engleska da postigne gol, dok Knedličke nemaju nijedan razlog da se previše otvaraju, kada im je i 0:0 kao kuća.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Pobeda Engleza”, zaključak je naše današnje gošće koja svoj glučmački talenat prikazuje kao članica trupe BDP-a.

Zak raj, s njom smo na NBA parketu, jer sportski izazov FINIKSA i LA KLIPERSA ne propušta ni jedan košarkaški sladokusac. Povrede su dobro uzdrmale oba tima. Klipersi bi sigurno izgledali potpuno drugačije uz Lenarda i Serža Ibaku koji se oporavlja od operacije leđa, dok isto važi i za Sanse. Trener Sansa Monti Vilijams je nakon Polove povrede skratio rotaciju i jasno je da Klipersi imaju više iskustva i produktivnost u oba smera na klupi. Sansi imaju 1:0 iz prvog meča koji je okončan sa 120:114.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Zak kraj, još jedna jedinica“!

Tako je tipovala Milica Zarić, koja igra u predstavi “Čitač”, koja je proglašena za najbolju predstavu užičkog festivala, zatim “Sumraku bogova”, “Trpele”, “U raljama života”, “Let iznad kukavičijeg gnezda”…

Za one koji ne znaju, ona je ćerka legendarnog glumca Dragana Zarića (1942-2000). Milica Navija za našu reprezentaciju, takođe za Novaka Đokovića, a ako je pitate da li je trenirala neki sport, ona će vam reći:” “Odrasli smo na Konjarniku i tokom celog dana igrali smo košarku, rukomet, fudbal, tenis…Pored toga upražnjavala sam plivanje, umetničko klizanje, skijanje, mnogo sam vozila rolšue i pohađala Baletsku školu ‘Lujo Davičo’. Sada, shodno godinama odlazim dva puta nedeljno na pilates. To mi dobro dođe za posao i održavanje kondicije”.

A da li je i u kome imala uzor, Milica Zarić ilustruje rečima: ”Mogu da kažem koga sada pratim i za koga navijam. Kao i većina stanovnika gledam mečeve Novaka Đokovića”.

Tako je to u svetu Milice Zarić, koja po starom MOZZART običaju svoju plemenitost na kraju šalje preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Milica Zarić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženju roditelja sa četvoro više dece “Napredak” iz Rogatice. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 13,45, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.