Humanitarni tiket u podne: Mikica Vesnić tipuje za Dom u Užicu

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2017, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni tiket u podne: Mikica Vesnić tipuje za Dom u Užicu

Leteći Užičanin odigrao tri prelaza!

Zovu ga Leteći Užičanin, pa se i bez fusnote zna se da je reč o poznatom srpskom automobilisti Milovanu Mikici Vesniću. On je današnji gost MOZZARTOVOG „Humanitarnog tiketa u podne“. As volana je, još od malih nogu, ušao je u svet automobilizma pod direktnim uticajem oca Miluna, koji je bio legenda srpskog, zapravo jugoslovenskog  auto-moto sporta.

Način života i stalne pripreme na fizičke napore >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kojima je izložen jedan profesionalni vozač, kao i ponašanje u javnom životu, čine Milovana Vesnića kompletnim sportistom i uzorom mladih ljudi u Srbiji. Omiljen od strane ljubitelja auto-spota. Svojim nenametljivim ponašanjem i atraktivnom vožnjom stekao je hiljade fanova i van granica Srbije. I pored brojnih obaveza koje nosi profesionalna sportska karijera Vesnić je suprug i ponosan otac jednog deteta kao i uspešan biznismen,  vlasnik-menadžer jednog od najprestižnijih auto-servisa u Srbiji, a što je još važnije  alfa i omega ASK Vesnić rejsing tima koji takođe nosi ime njegove slavne porodice. Mikica Vesnić danas učestvuje u TCR internacionalnoj seriji, baš kao i Dušan Borković.

Zato kažemo da je sve oko svetskog Užičanina brzo i sračunato da pobedi. Neka tako bude i u Himanitarnom tiketu.

Prva utakmica na plemenitom tiketu je meč  KORK SITI - ST. PATRIK. Domaći su sa 55 bodova lideri lige. Serija pobeda traje sedam utakmica. Gosti su svoj poslednji meč rešili u svoju korist. Istorija je naravno na strani Kork Sitija.

„Pokušaću sa prelazom iz keca u kec“, kaže za MOZZART Sport Mikica Vesnić.

PREPIŠI MIKICIN TIKET

Naš gost se sad opredelio da odigra utakmicu REJKJAVIK - FJOLNIR. Istorija međusobnih duela glasi 10-1-4.

„Čist kec.“

* Utakmica REJKJAVIK - FJOLNIR, Island 1 je odložena nakon što je tiket popunjen. Shodno pravilima "Humanitarnog tiketa u podne", za dati meč će biti uračunata kvota jedan! 

Mikica je na trećoj utakmici MOZZARTOVOG Humanitarnog tiketa ponovo pokušao sa prelazom. Meč iz Brazila, GREMIO - AVAI. Domaći imaju sedam pobeda, jedan remi i tri poraza i zauzimaju mesto broj dva na tabeli. U poslednjih pet utakmica ostvarili su tri trijumfa. Međusobni skor glasi 7-2-2.

„Opet prelaz iz keca u kec.“

Vesnić je za kraj ostavio utakmicu s Gold kupa MEKSIKO - EL SALVADOR. Sombrerosi su na ovaj turnir došli praktično s drugim timom, ali su i pored toga veliki favoriti. Uostalom, u poslednjih pet međusobnih okršaja Meksikanci su izlazili kao ubedljivi pobednici.

„Ponovo prelaz iz keca u kec“, zaključio je plemeniti tiket Mikica Vesnić koji će dobitak, ako prođe tiket, usmeriti za Dom za decu i omladinu Petar Radovanović iz Užica.

* Kvote prikazane na grafici bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.