Izvor: MozzartSport.com, 09.Mar.2021, 13:06

Humanitarni tiket u podne: Marko Jeremić tipuje za lečenje mališana Gavrila Đurđevića

Zebra sa Morave, na volej uzima prelaz X-1, baratajući kvotom 4,00 na konto Stare dame i Porta

Već 1.734 dana jurimo za plemetitim dobicima... Malo li je preko četiri i po godine igrati u humanitarne svrhe, angažovati sve snage poznatih ličnosti svih branši s jednim ciljem? Za MOZZART je malo, budući sa smo doneli odluku da „Humanitarni tiket u podne“ po principu sigurice igra na večitu želju da se nadmaši sve što je u svetu betinga ikada viđeno u domenu tipovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za one kojima je naša pomoć neophodna. U tom maniru, poziv je dobio i Marko Jeremić, špic čačanskog Borca 1926! Zapitan za želju, odnosno nameru, kratko je odlučio:“ Tipujem za pomoć ni punu godinu starom Gavrilu Đurćeviću koji boluje od teške spionalne mišićne atrofije“...

Aplauz za fudbalera koji je zaigrao za srećno detinjistvo mališana kome svaki pojedinac može samoinicijativno pomoći na jedan od načina navedenih na veb sajtu Fondacije „Budi human“.

Pomozimo Gavrilu!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

Uplatom na devizni račun: 160600000084402853

IBAN: RS35160600000084402853

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Elem, nada za mališana dakle postoji, kao i za prolazak našeg tiketa plemenitosi koji je prekao začinjen na prelazu koji je Marko Jeremić odigrao na meču Stare dame sa Portom. Ali, da ne brzamo, jer doći će i ovaj meč Lige šampiona na red po terminu susreta koje je birao nekadašnji igrač Balkana, Šumnadije iz Aranđelovca, Sinđelića, te Rakovice, Bežanije, IMT-a, Mačve i Žarkova, odakle se naš današnji pulen plemenite igre, preko Ljiga i Gornjeg Milanovca, dakle Ibarskom magistralom uputio put Čačka.

Pojačanje sastava koji u PLS takmičenju vodi Tomas Vasov, a podupire dobro nam znani sportski direktor Vladimir Stanisavljević za koga iz prve ruke možemo reći, pa i garantovati da čini nemoguće da očuva ime, ali i uzdigne renome Zebri, na prvom paru ide do Čempionšipa. Bavimo se utakmicom KPR – VIKOMB. Gostujući Vikomb je već otpisan, pa KPR može da se nada upisu nova tri boda koja bi mu pomogla u preticanju Blekburna i Lutona. Međutim, treba imati u vidu da je poslednji meč para okončan sa 1:1, te da je na tom meču Vikomb izjednačio dva minuta pred kraj. KPR to zna, kao i da je poveo iz auto gola, pa će s tim u vezi njihova potreba da se ovoga puta bolje pokažu biti izraženija.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Kec na KPR”, kao iz topa će Marko Jeremić, centarfor rođen 1993. godine u Beogradu, a za koga tvrdimo da poznaje svaku stopu PLS terena koje overava već godinama nižući sasvim solidne partije bez obzira na tim za koji igra.

Sledi utakmica DORTMUND – SEVILJA, odnosno jedan od ukupno dva udarna para ovog utorka. Malo ko je očekivao da će Dortmund posle serije loših rezultata uspeti da slavi u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona u Sevilji. Utakmica je okončana sa 2:3 za nemački sastav. Oba tima poražena su proteklog vikenda. Sevilja dosta neočekivano na gostoavnju Elčeu – Lopetegi odlučio da odmara neke od najvažnijih igrača i to ga je skupo koštalo – dok je Borusija posle sjajnog starta u Der Klasikeru i vođstva od 2:0 poražena sa 2:4. Dortmund na svom terenu nije izgubio utakmicu u elitnom takmičenju od od marta 2019. Od tada je nanizao pet pobeda i dva remija.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Igram GG3+“, reče novajlija iz svlačionice Borca 1926 koji će pojuriti povratak u elitu, što za MOZZART Sport potvrđuje Vladimir Stanisavljević koji je prethopdnih godina utrošio čini se sve što jedan entuziasta – profesionalac može da pruži kako bi čačanski fudbalski gigant ponovo došao na terene Superlige Srbije.

Pošto je Marko Jeremić tu da pomogne Borcu 1926 da se vrati na mesto koje mu po infrastrukturi i brojnim velikanima pripada, neka pomogne i MOZZART akciji da pronađe pravi tip za par JUVENTUS – PORTO. Napominjemo, ovo je prava bomba od tipa, pa je red i da kažemo da je Juventus iz Porta pre dvadesatak dana uspeo da se vrati sa aktivnim rezultatom, (2:1) za večerašnje goste. Stara dama je vrlo lako mogla da doživi slom, a briga i sada postoji pošto se o ekipi Porta zna da je reč o timu koji jako dobro igra na strani. Od sredine novembra na ovamo Porto je na 15 gostovanja u svim takmičenjima poražen samo jednom. Ovako, Juve će na svom terenu, gde je na sedam od poslednjih osam utakmica u svim takmičenjima pobeđivao sa dva ili više golova razlike, pokušati da pojuri još jednu takvu pobedu (mada mu je dovoljno i 1:0) da prođe u četvrtfinale.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Prelaz X-1“, reče naš današnji gost, pa ko imao šta da kaže, ili da prećuti jer kvota 4,00 ne samo što diže dobitak u nebesa, već je sama po sebi dovoljna za prepisivanje u singl tipu, što će verujemo mnogi igrači MOZZART kladionice i pokušati da učine...

Današnje tipovanje zatvaramo portugalskim  parom BRAGA – GIMARAIS. Braga bi ovom pobedom mogla da preuzme drugo mesto Primeire od ekipe Porta. Gimarais koji je u proteklom kolu uspeo da dobije Boavistu, pokušaće da im se suprostavi. Međutim, to će biti igra protiv tradicije para koji je godinama više godio ekipi Brage koja je putešestvije po Ligi Evrope okončala u dvomeču sa Romom.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Kec na Bragu je dobra ideja“, zaključio je naš današnji gost, sklapajući korice MOZZART Sport liste, ujedno nadajući se da će i ovaj tip biti uspešan kako bi došao do dobitka koji će staviti dodatni plus na do sada doniranih 18.745.537 dinara u “Humanitarnom tiketu u podne”.

Hvala Marku Jeremiću, koji je karijeru započeo u Sinđeliću, a u proteklim godinama igrao je za IMT, ČSK Čelarevo, Hajduk, Šumadiju i druge klubove, uklučujući i Žarkovo gde ga je u najboljem svetlu i zapazio čačanski tim. Želimo mu svu sreću na trenu, naravno uz sportski pozdrav pre posete MOZZART društvu preko Drine!

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Marko Jeremić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnoj fondaciji “ALEPH”. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 18,23, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.