Izvor: MozzartSport.com, 27.Okt.2021, 11:57

Humanitarni tiket u podne: Marina Vodeničar tipuje za lečenje Dušana Jakšića

Naša umetnica očekuje jedinice od Uniksa i Juventusa

Dobitnica je više nagrada i priznanja za uloge u pozorištu i na filmu. Završila je akademiju u klasi profesoraVlade Jevtovića, a šira publika imala je priliku da je zavoli u serijama “Vratiće se rode”, “Senke nad Balkanom”, potom “Klan” i “Dinastija”. Tokom prvih osam razreda osnovne škole trenirala je odbojku i bila posvećena trofejnom sportu. U srednjoj školi pohađala je džez balet, a na akademiji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nije bilo vremena za treninge. Naravno, imala je fizičke aktivnosti tokom studija. Sada zbog zdravlja, zahteva profesije ide na fitnes, u teretanu...Nije imala uzore jer je sport doživljavala kao hobi , bavila se sportom za svoju dušu. Ni danas se preterano ne uključuje u sportske događaje osim kada igramo neke bitne utakmice. Normalno, kao i svi isprati borbe naših sportista za medalje.

Danas će glumica Marina Vodeničar biti učesnica u Mozzartovom Humanitarnom tiketu u podne, a potencijalni dobitak namenila je za lečenje Dušana Jakšića. 

U 18.00 sati UNIKS dočekuje BASKONIJU. Obe međusobne utakmice dobili su gosti. Uniks ima tek jedan trijumf iz pet kola dok su Španci ostvarili tri pobede i dva poraza. Tim iz Kazanja doživeo je dva poraza, a Baskonia u Evroligi ima tri pobede, ali i dva poslednja neuspeha u ACB ligi.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“KI1”.

Fudbalske utakmice započinjemo sa duelom JUVENTUS – SASUOLO. Stara dama ima četiri boda više uz 11 poslednjih okršaja u kojima nije izgubila od Sasuola. U poslednjih devet mečeva remizirala je samo sa Interom i Milanom. Sasuolo ima nerešen ishod pa pobedu sa 3:1. Kod gostujućeg sastava pod znakom pitanja je nasup petorice igrača.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Jedinica”.

Idemo u Francusku gde se na neutralnom terenu igra utakmica između MARSELJA i NICE. Nica ima bod više od rivala, poslednju pobedu nad Lionom od 3:2, a Olimpik pobedu pa dve utakmice bez golova. Na jednom od poslednjih okršaja bilo je 3:0 za Nicu, a poslednja utakmica prekinuta je zbog sukoba navijača Nice sa igračima i trenerima rivala.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“KMB I1-3&II1-3”.

Po vokaciji Marina Vodeničar je Partizanovac, ali reprezentacija joj je na vodećem mestu. Naša glumica upravo je završila snimanje druge i treće sezone serije ‘Klan’, a Marina ističe da se drži devize “ukoliko ne reskiraš ne možeš ni da profitiraš”. Ne znamo da li je danas rizikovala, ali znamo da je poslednji duel na tiketu

REAL MADRID – OSASUNA. Domaći igraju oslabljeni dok tim iz Pamplone igra bez dvojice fudbalera i sa dva poena manje. Real je dobio poslednje dve utakmice dok je iza Osasune četiri trijumfa i remi. U maju je bilo 2:0 za Real.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Prelaz iz jedan u jedan”, zaključuje plemenito tipovanje, za Dušana, naša umetnica.

Dušanu Jakšiću (18 godina) potrebno je da prikupi sredstva za lečenje u Rusiji. Dušanu se bolest (Ewing sarcoma, Juingov sarkom) vratila, po treći put. Dušanova porodica i prijatelji ulažu sve napore da prikupe sredstva, ali nažalost bolest progresira i vreme za terapiju ističe.

Pomozimo Dušanu slanjem SMS poruke: 775 i pošaljimo na 3030.Uplatom na dinarski račun: 160 –6000000006082 – 39.

Da vas podsetimo da je kompanija MOZZART, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala 22.019.457 dinara. Poslednji dobitnik je legendarni muzičar, frontmen Riblje čorbe, Bora Đorđević. Sastavio je dobrotvorni tiket sa dobitkom od 56.400 dinara.

MOZZART, u akciji “Sto terena za jednu igru”, obnovio i svečano otvorio tačno 90. košarkaških terena. Poslednji su poneli imena Bobana Petrovića, Raška Katića i Ivana Paunića. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”, u Kragujevcu “Raško Katić”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali legendarni Dušan Duda Ivković i Dragan Kićanović, Željko Obradović… U Bileći je otvoren terenposvećen Tijani Bošković.

Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Takođe, bili smo sponzori KK Borac i ponovo smo, potom RK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Vojvodina, OK Vojvodina, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima. Podsećamo na MOZZART – ove dobrotvorne kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović,Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić,Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić, Milica Zarić, Dušan Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović, Miloslav Samardžić, Vuk Saletović, Ivana Ilić, Nina Radovanović, Damir Mikec, Predrag Kolarević, Petar Grašo, Strahinja Rašović, Stefana Veljković, Predrag Kolarević, Đorđe Pejak i Bianka Buša.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja sa četvoro i više dece PODMLADAK, Lopare. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

[email protected]

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.