Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2021, 11:30

Humanitarni tiket u podne: Marina Sekulić tipuje za Koš za sreću

Voditeljka sportske provinijencije, gađa X na meču Espanoj – Bilbao, bacajući rukavicu u lice kvoti 3,05

Ime Marine Sekulić ljubiteljima sporta u Srbiji ne bi trebalo posebno predstavljati. U pitanju je televizijska novinarka, urednica, prezenterka, ali slikarka i spisateljica. Njen prelazak sa “Sport kluba” na “Arenu”, bio je novinarska ekskluziva u svetu transfera profesije, ali mi nećemo sada na tu temu. Jednostavno, format “Humanitarnog tiketa u podne”, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << usmeren je na druge teme, pa nam ostaje da Marini Sekulić poverimo ulog od 10.000 dinara na upravljanje.

Naša današnja gošća, opredelila se da tipuje za Koš za sreću, što nas uz početni aplauz vodi put prvog tipa na utakmicu VENECIJA – SALERNITANA. Definicija Salernitanje je strogo opredeljena konstatacijom o fenjeraškom statusu. S druge Venecija je tek na 16. mestu, dakle nije naročito bolja, ali je ipak van crvene zone. Bitno je reći da oba tima imaju jako loš napad, kao i nesolidne odbrane. Salernitana je dobila poslednja tri meča para.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Naša današnja gošća, odlučila se da na ovom paru kombinuje 1X&0-3! MOZZART je razume se, tip ispratio kvotom 1,52.

Prelazimo na par MILAN – TORINO. Zdravstveni bilteni uveravaju nas da ni jedan trener neće moći nonšalantno da bira sastav. Međutim, Milan još pamti minimalac Porta iz Lige šampiona, pa će ovde hteti da se dokazuje. Uspeh za tim Stefana Piolija, može dođi i kroz psihičku nesigurnost Torina. Naime, gosti su na poslednjih pet utakmica dobili samo Đenovu, što znači da bi ovo moralo da bude rutina za Milan.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ne možemo reći da nismo očekivali jedinicu na Rosonere, od upućene Marine Sekulić, koja se nada da će upravo njeno tipovanje biti prolazno, te da ćemo upravo zbog nje upisati novi plus u anale “Humanitarnog tiketa u podne”, kroz koji je do sada prošlo ravno 22.019.457 dinara.

Sledi utakmica ESPANJOL – ATL. BILBAO. Podjednako su nestabilne forme i jedni i drugi. Bilbao teše vezane pobede nad Alavesom i Viljarealom, dok je Espanjol sa Elčem igrao za konačnih 2:2. Ipak, sigurni smo da su timovi skoro pa jednako kadrovski popunjeni, te da će na terenu biti teško odrediti makar nominalnog favorita. Njihov poslednji meč iz januara završen je sa 1:1.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ovo je bomba Marine Sekulić... Odlučila se za X, težak kvote 3,05, pa vi vidite koliko je hrabro ušla u igru s veoma poželjnim koeficijentom koga se mnogi od igrača ne bi stideli i na singl tiketu.

Za kraj, sa našom sportskom novinarkom idemo put utakmice VILJAREAL – KADIZ. Posle dva uzastopna poraza, Viljareal nema razloga za preračunavanje. Igraće na keca protiv kadiza koji sa samo dva boda sa prethodnih pet utakmica visi na ivici fenjeraških pozicija. Inače, domaćin je dobio četiri od proteklih pet mečeva para, pa je dalja elaboracija nepotrebna.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U ovom slučaju, Marina Sekulić se odlučila da zaigra isto onako kako je naša predikcija događaja i nagovestila. Kao što vidite, reč je o jedinici koja vredi kvote 1,45, što nas na koncu dovodi do ukupnog koeficijenta 10,62.

Inače, naša uvažena gošća je, za one koji to ne znaju ćerka Jovana Cige Sekulića, jednog od najčuvenijih sportskih novinara kod nas, koji je decenijama pisao za "Sport" i "Večernje novosti", a njen književni prvenac je roman "Ko je ona?" To nam dokazuje Marinine izvanredne sportske kompetencije, koje nas navode na predlog da i vi prepišete sve, ili makar neki od tipova iz njenog “Humanitarnog tiketa u podne”. Neka nam je svima sa srećom!

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Marina Sekulić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženjea roditelja sa četvoro i više dece „Kolevka“, Gacko. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 10,62, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.