Humanitarni tiket u podne: Katarina Grujić tipuje za Institut za majku i dete

Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2017, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni tiket u podne: Katarina Grujić tipuje za Institut za majku i dete

Poznata pevačica na utakmici druge lige Francuske očekuje malo golova

„Humanitarni tiket u podne“, koji priređuje kompanija MOZZART, dobio je i svog 60. dobitnika, tačnije dobitnicu. Kajakašica Milica Starović odabrala je četiri para, uglavnom je igrala na golove, bila je uspešna sa prva četiri meča i čekala je samo rezultat velikog derbija Barselona - Real. Za konačan uspeh bilo je potrebno da napadači dva španska velikana postignu po pogodak. To se i desilo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i obradovalo Milicu Starović i Teodoru Stanojević kojoj je naša kajakašica namenila dobitak.

S poslednjim dobitkom od 49.979 dinara uvećala se I ukupna suma koju je kompanija MOZZART donirala samo u ovoj akciji I iznosi tačno 4.272.415 dinara. Taj iznos je raspoređen na preko 45 adresa.

A u narednih sedam dana našoj dobrotvornoj akciji priključile su se sledeće poznate ličnosti: pevačica Katarina Grujić, fudbaler Danijel Mojsov, glumac Branko Babović, iliti Đura Palica, glumac Ivan Vučković, eks-fudbaler Mihajlo Pjanović, fudbaler Nikola Petković i pevačica Dragica Radosavljević Cakana.

Pored „Humanitarnog tiketa u podne“, u okviru kog je kompanija MOZZART donirala čak 4.272.415 dinara, naša kompanija sprovodi niz akcija poput „100 terena za jednu igru“, „Novi dresovi za nove šampione“… a donacijama i sponzorstvima pomaže fondacije Podrži život, Budi human, zatim, pomaže naše vaterpoliste, košarkaše, rukometaše, karatiste, džudiste…

Da se malo osvrnemo na našu gošu…

Katarina Grujić je srpska pop-folk pevačica koja je oko 2010. godine postala popularna zahvaljujući Zvezdama Granda. Budući da njene pesme dostignu milion pregleda na Jutjubu za manje od jednog dana, Katarina se, uz Aleksandru Prijović, smatra najpopularnijom Zvezdom Granda, ali i jednom od najtraženijih pevačica u zemlji.

Katarina Grujić takmičila se u Zvezdama Granda. Prva pesma koju je snimila - Jedno đubre obično - postala je jedan od zapaženijih hitova 2013. godine, postigavši uspeh meren pregledima na Jutjubu. Već naredne godine Grujićeva objavljuje drugu pesmu u karijeri, nazvanu Lutka. Nju je pratio i video-spot. Singl Lutka bio je jedan od najvećih pop-folk hitova 2014. godine. Singl Greška iz 2015. ponovio je uspeh prethodnih pesama. U oktobru 2016. pevačica je predstavila četvrti po redu singl, Drugovi, koji su napisali Damir Handanović Marina Tucaković. Paranoičan je hit naše poznate gošće iz 2017. godine.

Sad se okrećemo našem „Humanitarnom tiketu u podne“, uz napomenu da je Katarina odlučila da i sama donira određenu sumu novca, bez obzira na to da li njen tiket prođe ili ne.

Prvi duel na plemenitom listiću Katarina je odabrala iz lige Norveške, VOLERENGA - TROMZO. Gosti su fenjeraši sa devet bodova deficita u odnosu na rivala koji je nešto bolje pozicioniran. Domaći sastav ima dva remija i pobedu, uz dva poraza, u poslednjih pet utakmica. Tromzo je nanizao četiri neuspeha. Istorija međusobnih duela glasi 19-8-11 za domaće. Poslednjih pet utakmica dobila je Volerenga sa sijaset golova.

„Pokušaću sa igrom gol-gol“, kaže za MOZZART Sport Katarina Grujić.

PREPIŠI KATARININ TIKET

Naša poznata gošća iz Norveške skoknula je do Švedske, ELFSBORG - GETEBORG. Domaći sastav ima bod više od rivala, a oba tima su u zlatnoj sedini. Gosti su u poslednjoj utakmici savladali AIK mada su na poluvremenu gubili sa 0:1. Dakle, prelaz iz dva u jedan. Elfsborg je poslednju utakmicu remizirao. Međusobna statistika je krajnje ujednačena 16-15-12, a čak četiri poslednja okršaja dva kluba završena su bez pobednika.

„Ponovo igram na golove, sad od dva do četiri.“

Katarina je kao treću utakmicu odabrala duel sa Islanda, REJKJAVIK - VALUR. Domaći nastupaju sa četvrte, a gosti sa pozicije lidera. Rejkjavik ne zna za poraz u poslednja četiri okršaja, tri pobede i remi. Valur u međusobnim duelima ima dve pobede više, 10:12.

„Idem s kombinazzijom, X2 sa dva i više golova.“

Katarina, čiji oficijelni video za numeru Paranoičan ima preko osam i po miliona prikaza na Jutjubu, za kraj plemenitog tipovanja odabrala je utakmicu iz Francuske 2, NIM - NANSI. Gosti su poslednju utakmicu u prvenstvu odigrali bez golova. Avr je bio bolji od Nima u Kup takmičenju. Većina poslednjih okršaja dve ekipe završena je bez pobednika.

„Odigraću od nula do dva gola“, zaključila je humanitarno tipovanje Katarina Grujić koja će dobitak (a donela je odluku da i sama donira određenu sumu novca), usmeriti ka Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije dr Vukan Čupić na Novom Beogradu.

* Kvote prikazane na grafici bile su aktuelne u trenutku kada je učesnica sastavljala tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.