Izvor: MozzartSport.com, 04.Dec.2020, 12:31

Humanitarni tiket u podne: Goran Pandev tipuje za lečenje Minje Matić i Olivera Pal Gajodija

Reprezentativac Severne Makedonije i nekadašnji igrač Intera u berlinskom gradskom derbiju očekuje tri plus

Posle pobede “crvenih risova” u Gruziji i plasmana Severne Makedonije na Evropsko prvenstvo 2021. godine moglo se konstatovati da najveće zasluge za istorijski uspeh naših suseda pripadaju reprezentativcu Goranu Pandevu. Potom su ga mediji proglasili za fudbalskog besmrtnika, božanstvo, čoveka od koga treba učiti…

Kada smo pozvali fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Đenove potvrdili smo saznanja da je reč o sjajnom i skromnom čoveku.

Gorane, kako reagujete na silne pohvale?

“Pa dobro, godi, prija mi, pre svega jer je naša reprezentacija odradila sjajan posao. Dobro je za Severnu Makedoniju, za našu reprezentaciju…Prvi plasman naše selekcije na neko veliko takmičenje je kruna moje karijere”, kaže Pandev koji ne voli da priča o svojim plemenitim aktivnostima, ali je prihvatio MOZZARTOV poziv da sastavi humanitarni tiket.

Prva utakmica stiže nam iz Bundeslige, HERTA – UNION. Klub iz Berlina ima nešto veće kadrovske probleme pred ovaj meč, ali i dvostruko više bodova od rivala. Oba tima odigrala su nerešeno u poslednjem kolu, a Union ima seriju od devet utakmica bez poraza. Herta je slavila u poslednjem međusobnom okršaju sa 4:0 i ima nešto bolju statistiku, 3:2:2.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Možda je najrealnije da dođe tri plus”.

Naš dobrotvorni kladilac se nada da će se pandemija završiti. Da će biti publike i da će Severna Makedonija imati veliku podršku navijača. Smatra da su autsajderi, ali da nemaju šta da izgube. Prvotimac Đenove vodi nas sada u Belgiju, VAREGEM – ANDERLEHT. Gosti imaju suficit od osam bodova u odnosu na domaće. Poslednji meč odigrali su bez golova dok je rival slavio sa 3:0. Kada se pogledaju međusobni dueli Anderleht je siguran na poslednjih deset utakmica, nema poraz. Poslednji okršaj dobio je sa 7:0.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Tri plus”.

Ruže ne cvetaju Đenovi, tek je na 19. poziciji. Naredna utakmica je veoma bitna jer u ponedeljak gostuje u Firenci. Pandev tvrdi da je klub doveo dobre igrače, mahom reprezentativce svojih zemalja. Na fizičku spremu uticala je pandemija jer je Đenova imala 20 fudbalera obolelih od virusa korona. Na dobrotvornom tiketu skoknućemo do Francuske, NIM – MARSELJ. Kod domaćih izostaje više od pola tima, a kod Olimpika Nemanja Radonjić. Marselj ima 10 bodova više i dva trijumfa na poslednjim utakmicama. Nim je uz jednu pobedu četiri puta izgubio na poslednjih pet mečeva. Istorija kaže 11:2:1.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Da pokušam sa igrom od dva do pet golova”.  

Kapiten Severne Makedonije prošao je kroz sve selekcije Belasice do prvog tima. Potom je otišao u Inter. Kao dečak voleo je Dejana Savićevića. Navija za Belasicu i simpatiše Inter iz perioda kada je za klub iz Milana igrao Brazilac Ronaldo. Voli da razmišlja o dve utakmice, reprezentativnoj Severna Makedonija – Gruzija i meču finala Lige šampiona između Bajerna i Intera. Poslednji meč dolazi iz Španije, BILBAO – SELTA. U Atletiku izostaju četvorica igrača, povrede i kartoni. Mada je Bilbao u sredini tabele, a Selta u crvenoj zoni deli ih samo tri boda. Selta je svoju poslednju utakmicu pobedila dok je domaći tim odigrao 1:1. Istim rezultatom okončan je i poslednji susret dva tima. Međusobni skor glasi, 21:15:10.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Očekujem da oba tima daju minimum po gol, GG”, konstatuje najbolji strelac Severne Makedonije Goran Pandev koji je veći deo karijere proveo u Italiji igrajući za Inter, Lacio, Napoli i Đenovu.

Današnji MOZZARTOV humanitarni tiket ima potencijalni dobitak od 70.100 dinara. Ukoliko tiket “padne” kompanija Mozzart će donirati 10.000 dinara pošto je naš menadžment odlučio da dvanaesti mesec 2020. godine proglasi za “Decembar, mesec humanosti”. Svaki dobrotvorni decembarski listić biće nagrađen sa minimum 10.000 dinara.

Nekoliko rečenica o kompanijskom društveno odgovornom poslovanju.

Ukupna donirana suma u MOZZARTOVOM "Humanitarnom tiketu u podne" iznosi preko sedamnaest miliona ili precizno, sa 225. dobitnikom Miloradom Kaporom, 17.308.794 dinara. Pod pretpstavkom da u decembru ni jedan dobrotvorni tiket ne bude dobitan, što nije verovatno, MOZZART će samo do kraja meseca donirati novih 310.000 dinara.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…

 Podsećamo na neke MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000 dinara. Recimo: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević i Milovan Ćirković…

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gostadobitak će biti doniran za Udruženje roditelja dece i omladine sa posebnim potrebama “Sunce nam je zajedničko”,Trebinje. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

 Piše: Đurđe MEČANIN

[email protected]

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.