Izvor: MozzartSport.com, 27.Jun.2021, 11:18

Humanitarni tiket u podne: Fuad Tabučić tipuje za “Svice u mraku”

Kopa Amerika i Belorusi na nišanu glumca i reditelja

Tiket koji je pred nama, čini nam se kao manevar izbegavanja iznenađenja na utakmicama Evropskog prvenstva. Njega je odigrao Fuad Tubačić, glumac i reditelj koji kvotom 9,68 želi da pomogne Inkluzivni program “Svici u mraku”.

Aplauz za glumca čiji lik veliki deo auditorijuma pamti iz sada već kultne serije Radoša Bajića, “Selo gori a baba se češlja”. Pre nego što se latio tipova, Fuad >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Tubačić nam je rekao:”Video sam kako selo Vrnčane, zaseok Kamenica kod Aranđelovca bukvalno gori od entuzijazma kolege Mikice Petronijevića koji programom “Svici u mraku” želi da stvori oazu za boravak dece i osoba sa razvojnim poremećajem autističnog spektra. Želja mi je da se šira javnost, makar ona njena humana strana ne češlja, nego da učini korak, ili sve što može da pomognemo rad ovog divnog mesta u povoju. Zbog toga sam ovde”

Pa krenimo u tipovanje od meča RUH BREST – SLUCK. Domaći Ruh je odličan, a Sluck kuburi s formom. Ako bi trebalo da definišemo njihovu formu, onda bi rekli da je ona nesolidna, a da im na ruku ne ide ni sećanje na poslednji meč para koji je tim iz Bresta dobio sa 5:0.

“Kombinujem 1X&VG2”, rekao je Fuad Tabučić, čovek koji bukvalno živi između glume i režije.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sledi meč BATE BORISOV – TORPEDO ŽODINO. Svi znamo da je BATE veliki klub, da je sada u vrlo teškoj trci sa Soligorkom koji ne greši, te da će se Torpedo pred njima naći na teškim mukama. Inače, Torpedo je poslednji meč para sa ovim rivalom odigrao u Kupu Belorusije, kada mu remi iz druge utakmice nije bio dovoljan da se plasira u finale koje je na kraju pripalo timu BATE Borisova.

“Kombinujem 1&3+”

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

A sada BRAZIL – EKVADOR. O Brazilu nećemo, jer šta reći u svetskoj fudbalskoj sili na terenima Kopa Amerike, sem da je ova selekcija dobijala Venecuelu, Peru i Kolumbiju. Ekvador je u grupi B poražen od Kolumbije, a zatim je remizirao sa Venecuelom i Peruom. Na ovom meču ne piše im se dobro.

“Još jednom kombinujem 1&3+”, rekao je Fuad, koga smo gredali u “Šifri Sespot”, “Aleksandru od Jugoslavije”, “Crvenom mesecu”.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Za kraj, glumac i reditelj tipuje na meč VENECUELA – PERU. Ako vas neko pita, onda znajte da je Peru u načelu bolji tim. Venecuela je vezala dva remija, pa nije ni ona za zanemarivanje u grupi B, tamo gde su svi spremni da ih Brazil dobija. Tako stvari stoje, pa se očekuje egal, izjednačena utakmica. Inače, poslednja tri meča para donela su X ishod, pa vi vidite šta vam pred tipovanje valja činiti.

“Igru za “Svice u mraku zatvaram 2+ tipom”, rekao nam je Fuad Tabučić, nadajući se da će njegovo tipovanje biti registrovano kao 275. dobitno u akciji koja je do sada na brojne adrese prosledila tačno 20.003.537 dinara.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pre nego što se pozdravimo, do narednog susreta, red je da tip po MOZZART tradiciji pošaljemo i preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Fuad Tabučić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja građana - žena, "Zelengora", Foča. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 9,68, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.