Izvor: MozzartSport.com, 24.Apr.2021, 12:18

Humanitarni tiket u podne: Danilo Mašojević tipuje za lečenje Andreje Živković

TV voditelj izaziva Realov prelaz preko Betisa, po principu tipa 1-1

 Svojevremeno je kao već afirmisano TV lice rekao kako nije svejedno kako se izgovara njegovo ime. Majka mu je Crnogorka, pa jasno, glasno predstavlja kao Danilo Mašojević. Dakle, nije svejedno kako se akcentuje, jer “Daniiilo”, kako kaže da ga ovde oslovljavaju i “Danilo” nisu isto, što nas navodi na razmišljanje o našem današnjem gostu kao licu koje će do detalja analizirati sve moguće >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << opcije za pomoć Andreji Živković (1999), kojoj je dijagnostifikovan takozvani Legih sindrom…

Pa krenimo od meča LIVERPUL – NJUKASL. Ne zadovoljava Liverpul sedmo mesto, frustriran je tim dešavanjima u dvomeču s Real Madridom u Ligi šampiona, pa će Njukasl biti pod velikim pritiskom. Imajući u vidu kako se Klopova družina provela, dnosno remizirala sa Lidsom u 32. kolu, želja domaćina će biti još veća. Svakako, Njukasl koji je vezao pobede nad Barnlijem i Čekićarima u slučaju da to bude moguće zadovoljio bi se i ponovljenim remijem sa polsdnjeg meča para koji je odigran krajem decembra prošle godine.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

"Kec na Liverpul", reče voditelj koji budi naciju vodeći jutarnji programski format na TV Novoj.

Već startujemo par MAJNC – BAJERN. Tačno, Majnc je 13. na tabeli, neporažen je na proteklih pet utakmica, ali sada mu na noge dolazi ni manje, ni više nego Bajern. Bavarci su na proteklih pet utakmica dozvolili sebi da ih put X ishoda odvede jedino Union Berlin, a pred ovaj susret sa 2:0 dobili su Leverkuzen. Flik svakako neće propustiti šansu da uzme nova tri boda kojima se leče rane koje su Bavarcima naneli Parižani u četvrtfinalnom dvomeču Lige šampiona. Dakle, Bajern je bez razmišljanja favorit susreta.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

"Dvojka na Bajern"

Prelazimo na meč LEVERKUZEN – AJNTRAHT F. Tim iz Frankfurta ima aspiracije ka trećem mestu koje drži Volfsburg. S druge strane, Aspirindžije su poprilično bezbedne na šestoj poziciji, a na njihovom tasu je i pobeda od 4:1 nad Ajntrahtom u šesnaestini finala Kupa Nemačke. Zbog svega toga, favorita izrazitog nema, ali ne treba zaboraviti ni da je ovaj par u načelu poslastica za sladokusce kojima je tipovanje na veći broj golova uža specijalnost. Naime, manje od 3+ na njih nije dolazilo još od 2017. godine.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

"Stavljam 1UG2+", savršeno sigurno će novinar koji od ovog tipa očekuje dolazak kvote 2,15.

Menjamo ligu, pa sa Danilom Mašojevićem idemo u Seriju A, direktno na susret SASUOLO – SAMPDORIJA. Sedam bodova u plusu za osmi Sasuolo, u odnosu na Sampdoriju koja je deveta nisu mala stvar. Neće se ovde na tabeli ništa menjati, tako da utakmica može da bude otvorena, budući da ni jedan, ni drugi tim nemaju potrebu za igru pod pritiskom. Na sve to, setimo se i da je Sasuolo poslednji susret para u decembru dobio sa 2:3.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

"Neka bude 3+", poručuje Mašojević, čije lice po blagovremenom prezentovanju informativnih sadržaja pamtimo i sa kanala Prve televizije.

Za kraj, latili smo se sa Danilom utakmice REAL MADRID – BETIS. Trebaju Realu svi bodovi zbog trke sa Atletiko Madridom koji takođe ima 70 bodova, ali i utakmicu manje. Zinedin Zidan će zbog toga izvršiti pritisak na Benzemu i ostale, ali ni njima neće biti lako da ostvare zadatak. To je jasnom jer Betis je peti na tabeli, vezao je četiri remija, pa se tako lako neće dati rivalu koji ga je svega dva puta dobijao na proteklih pet međusobnih okršaja.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

"Prelaz 1-1", procenjuje naš današnji gost na poslednjoj stanici, bacajući sve karte na ne tako malu kvotu 2,25.

Zahvaljujemo se Danilu Mašojeviću, uz nadu da će poznati novinar s ovim tipovanjem dobiti i MOZZART lentu za uspeh u plemenitom tipovanju koje pomera granice mogućeg u svetu betinga!

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Danilo Mašojević će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja " Neuništivi velikog srca " Velika Obarska. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 11,98, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Humanitarni tiket u podne: Miloš Urošević tipuje za lečenje Nemanje Đurđevića, 943 na 3030

Izvor: MozzartSport.com, 25.Apr.2021, 10:59

Televizijski voditelj sa TV Prva nada se plemenitom dobitku od ravno 100.000 dinara!..Košarkaški trener po profesiji svojevremeno se posvetio novinarstvu. Postao je veoma popularan kada se kao reporter odvažno borio sa jakom olujom. Televizijski voditelj Miloš Urošević imao je prilično iskustvo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.