Izvor: MozzartSport.com, 11.Apr.2021, 12:42

Humanitarni tiket u podne: DALIBOR ILIĆ tipuje za lečenje Sofije Đorđević, fondacija Podrži život

Uzdanica tima iz Laktaša odigrao je jedinice na Romu i Lion!

Trenutnog lidera ABA lige, do kraja takmičenja, očekuju dve utakmice. Prva je danas u17.00 sati sa beogradskom Crvenom zvezdom, a zatim protiv Mornara u Laktašima. Strateg Igokee Dragan Bajić, nadamo se, puno očekuje i od mladog DALIBORA ILIĆA koji je današnji učesnik MOZZARTOVOG Humanitarnog tiketa u podne.

Dalibor je potencijalni dobitak u Srbiji usmerio za lečenje Sofije Đorđević, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << a u RS za Udruženje žena obolelih od raka dojke Aska”, Višegrad.

Da bi “prošao” plemeniti tiket sa fantastičnih, skoro pola miliona, 480.100 dinara potrebno je da ILIĆ pogodi naredne tipove.

U 15.05 startuju VEST HEM – LESTER. Čekićari imaju bolji međusobni skor od Lisica, 14:8:10. Najubedljivije pobede su od 3:0 i 4:1 sa koliko su slavili gosti. Vest Hem ima četiri poena manje od Lestera koji upravo za četiri boda zaostaje za Junajtedom. Lesterov niz prekinuli su Građani. Po petorica igrača izostaju u oba sastava, a Vest Hem je poslednji međusobni okršaj rešio u svoju korist, 3:0.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Na kraju meča biće nerešeno ili će se poluvreme završiti iksom, ŠNS KIXVPPX”.

Nakon Serije “A” i Bundeslige vraćamo se u Premijer ligu, ali sada smo u Gelzenkirhenu, ŠALKE – AUGZBURG. Šalke je desetkovan izostankom više igrača, ali u boljem položaju nije ni gost. Feneraš ima deficit od 22 boda u odnosu na Augzburg koji ima poslednja dva trijumfa. Statistika je na strani Šalkea, 10:8:2.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Gol, gol”.

U18.00 sati ROMA dočekuje BOLONJU. Najubedljivija pobeda Vučice je od 5:0, a 23:11:8 je međusobni odnos. Roma ima šansu da ode u Evropu dok se Bolonja trudi da zadrži mesto u sredini tabele. U poslednjim utakmicama Roma je slavila u Amsterdamu dok je Inter, sa 1:0 dobio današnje goste.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“KI 1”.

Na Apenine se vraćamo nakon što neku rečenicu ispišemo o duelu koji startuje u 20.00 sati, ŠEFILD – ARSENAL. Tobdžije imaju 28 bodova više od fenjeraša koji je prilično oslabljen. Šefild ima četiri poslednja poraza uz jedan postignut gol. Nakon što je poklekao pred Liverpulom Arsenal je odigrao nerešeno u Pragu. Poslednja dva okršaja Arsenal je dobio sa 2:1.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“I opet očekujem dvojku”.

Idemo u Firencu, FJORENTINA – ATALANTA. Ljubičasti imaju 28 bodova manje od kluba iz Bergama. U Đenovi je Firenca odigrala 1:1 dok je Atalanta pobedila Veronu pa Udineze. Poslednje okršaje Atalanta je rešila u svoju korist, 3:0, 2:1.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“ŠNS KIXVPPX”

Poslednje dve utakmice na dobrotvornom tiketu startuju u 21.00 sat: BETIS – ATLETIKO MADRID i LION – ANŽE. Betis se nadmeće sa Sosijedadom i Viljarealom oko pete pozicije. Jorgandžije su izgubile od Čelsija i Sevilje, ali su Alaves pobedile sa 1:0. Madriđani imaju najubedljiviju pobedu sa 5:0 i statistika je na njihovoj strani,12:13:23. Olimpik ima bolji skor 7:3:2 i pobedu od 6:0 nad Anžeom. Na poslednjih devet okršaja Lion je slavio ili odigrao nerešeno sa večerašnjim gostima. Sa Red Starom Olimpik je odigrao 2:2 pa dobio posle penala. Gosti imaju dva remija i pobedu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“U Sevilji igram TGG GG, a u Lionu jedinicu”, zaključuje tipovanje Ilić za humanitarni dobitak od skoro pola miliona dinara koje usmerava za lečenje za lečenje Sofije Đorđević, fondacija Podrži život.

Sofija Đorđević rođena je 28.03.2012. godine u Aleksincu. Ima dijagnozu cerebralne paralize i epilepsije.

Sada joj je potrebna operacija fibrotomija po Ulzibatu.

Cena ove operacije u Specijalnoj hiruškoj klinici “Medikus” u Ćupriji iznosi 370.500,00 RSD.

Pozivamo vas da nastavite da šaljete SMS poruke (100 RSD) na broj 5757 i vršite uplate na dinarski račun: 205 – 999 – 98.

Košarkaša iz Laktaša upoznali smo sa MOZZARTOVIM društveno odgovornim poslovanjem.

Napomenimo da je kompanija, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala tačno 19.245.237 dinara.

Inače,kompanija MOZZART je pobedila na humanitarnoj aukciji Ronaldove odbačene kapitenske trake sa fantastičnih 7.500.000 dinara, a suma je namenjena za lečenje sedmomesečnog Gavrila Đurđevića.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, a sada smo zlatni sponzori Univerzijade, tačnije BU, koja se tokom jula održava u Beogradu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima. U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu. Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću pokrenuo je akciju kako bi podržao i manje, lokalne klubove. Tokom nekoliko prethodnih godina, opremu je dobilo oko 5.500 sportista iz više od 140 klubova.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović,Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić, Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić i Nenad Nerandžić.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gostadobitak će biti doniran za Udruženje žena obolelih od raka dojke Aska”, Višegrad. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Mloš MILIĆ

[email protected]

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.