Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2021, 11:40

Humanitarni tiket u podne: Bojana Milenković tipuje za lečenje devojčice Vanje Malović 1077 na 3030

Srpska reprezentativka nada se dobitku od 93.400 dinara!

Okušala se u velikom tenisu skoro četiri godine, ali je uvek čeznula za kolektivnim sportom. Odbojka joj se dopala na prvi pogled. Tokom odrastanja pratila je igre seniorskih reprezentativki uz svest da je težak put do najvišeg nivoa, onog reprezentativnog. Priseća se da je, kao pionirka, čekala ispred dvorane da se fotografiše sa Jovanom Brakočević. Uzore je imala u Maji Ognjenović, Mileni Rašić >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i verovala je u svoje snove. Bojani Milenković snovi su se ispunili kada je zaigrala u dresu sa nacionalnim grbom.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ističe da uvek sa istim žarom igra za reprezentaciju, ali je poseban osećaj igrati pred domaćom publikom. Kao nedavno na EP u Beogradu. Sva odličja Bojani su draga, ali Olimpijske igre i bronza iz Tokija ima posebno mesto.

 “Ne dožive svi sportisti da nastupe na OI što je baš poseban osećaj. Trenutno, bronza iz Japana mi je najdraža medalja. Valjda će biti i sjajnijih odličja. Trenutno sam u Poljskoj, u šampionu Hemiku iz Šćećina, zajedno sa svojim uzorom Jovanom Brakočević. Poljska liga je jaka, a mi imamo najviše ambicije”, kaže Milenkovićeva i prelazi na plemenito tipovanje.

 U 20.00 sati igraju SPORTING – MARITIMO. Domaći imaju suficit od osam poena u odnosu na rivala. Jedini, ali ubedljiv, poraz Sporting je doživeo od Ajaksa. Gosti imaju dva remija, 0:0;2:2. Timovi su uglavnom kompletni, a poslednja dva okršaja pripala su Sportingu sa 5:1 i 2:0.

“KMB 1&2 – 4”.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Druga odrednica nam je Bundesliga, GROJTER – BAJERN. Bavarcima izostaju dva igrača, domaćima jedan više. Čak 12 bodova deli rivale jer je Bajen prvoplasirani, a Grojter na 18. poziciji. Tri poraza imaju domaći sa jednim datim golom. Ustalio je Bajern formu jer ima sedam trijumfa u nizu, poslednji sa 7:0. U međusobnim okršajima sva četiri puta slavio je klub iz Minhena.

“Nadam se da će u prvom poluvremenu pasti minimum dva gola, 1ug2+”.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Treća stanica je u Belgiji, KLUB BRIŽ – LEUVEN. Rivale deli 10 poena. U prvenstvu Belgije Briž je dva puta dobio, uz remi sa PSŽ – om. Gosti su sa 2:0 izgubili u poslednjoj utakmici. Međusobni skor je, 7:0:3.

“KMBI1 – 3&II1 – 3”.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

I u 22.15 igraju ŽIL VISENTE – PORTO. Gosti imaju 14 bodova, šest više od rivala. Domaći su poslednje dve utakmice odigrali nerešeno dok je Porto u seriji bez poraza na više od 20 mečeva. Porto je dobio poslednja četiri okršaja sa jednim primljenim golom.

“KMB 2&2 – 4”, zaključuje BOJANA MILENKOVIĆ koja tipuje za lečenje devojčice Vanje Malović 1077 na 3030.

Ako u ovom momentu podvučemo crtu MOZZART je, samo kroz dobrotvorni tiket, donirao iznos od 21.784.857 dinara.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 89. košarkaških terena. Poslednji su poneli imena Raška Katića i Ivana Paunića, a otvoren je u Grockoj. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”, u Kragujevcu “Raško Katić”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…Nedavno u Bileći otvaren je terenkoji je poneo ime Tijane Bošković.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje samohranih roditelja NOVI POČETAK, Derventa. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra završenim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.