Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2017, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni tiket u podne: Bojan Perić tipuje za NURDOR

Popularni glumac odigrao dvojku na Crnu Goru!

U današnjem “Humanitarnom tiketu u podne”, za gosta imamo Bojana Perića, srpskog pozorišnog, televizijskog i filmskog glumca koji se odlično snalazi i u ulozi televizijskog voditelja. Na poziv Kompanije Mozzart, a kada je čuo da se radi o našoj dobrotvornoj akciji, Bojan je rado prihvatio da učestvuje i tipuje za NURDOR. Naš plemeniti kladilac je diplomirao glumu na BK Akademiji umetnosti u Beogradu i to u klasi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Nebojše Dugalića. Debituje u filmu „Turneja“, a potom nastupa i u velikom broju filmova i tv serija kao što su:“Kako su me ukrali Nemci“, „Vojna akademija“, „Vojna akademija 2“, „Urgentni centar“, „Jedne letnje noći“. Najveću popularnost je stekao upravo u „Vojnoj akademiji“, glumeći po malo nadmenog i drskog kadeta Stošića. Na radost publike, Stošić se pokazao kao junak velikog srca. Veliko, humanitarno srce, pokazao je Bojan i učešćem u našoj dobrotvornoj akciji. Kompanija Mozzart navija za njega i želi mu dobitnu kombinaciju.

Samo da napomenemo da kompanija MOZZART svakog dana u Humanitarnom tiketu u podne odobrava ulog od po 10.000 dinara. Naši gosti pokušavaju da uvećaju početnu sumu i da eventualnim dobitkom obraduju nekog kome je pomoć u Srbiji potrebna. U slučaju dobitka dobijeni iznos MOZZART donira bolnicama, humanitarnim fondacijama, udruženjima obolelih, školama, ustanovama...

Dosad smo donirali samo u „Humanitarcu“ ravno 4.340.215 dinara uz pomoć 63 dobitnika.

Srećno Bokiju i našim budućim plemenitim kladiocima!

ODIGRAJ BOJANOV TIKET

Prva utakmica po želji našeg poznatog glumca je meč KAZAHSTAN - CRNA GORA. Domaći drže fenjer, a Sokolovi drugo mesto. Crnogorci su u poslednjoj utakmici oduvali Jermeniju sa 4:1, dok je Danska uzela meru Kazahstanu. Iz dva međusobna okršaja Crna Gora ima gol razliku sa večerašnjim rivalom od 8:0.

„Očekujem da će doći dvojka“, kaže za Mozzart Sport Bojan Perić.

Srpski glumac i voditelj na drugom paru odigrao je ponovo dvojku. Duel ČEŠKE i NEMAČKE. Prvoplasirani panceri imaju duplo više bodova u grupi C od rivala. Nemci su u pozitivnoj seriji, pet mečeva bez poraza. Istorija međusobnih duela na strani je Nemaca, četiri trijumfa.

„Tradicija se nastavlja, dvojka“.

Naš humanitarni kladilac sad se opredelio i odigrao dve jedinice. Utakmice po izboru našeg gosta su NORVEŠKA - AZERBEJDŽAN i RUMUNIJA - JERMENIJA. Azerbejdžan bolje stoji na tabeli od Norveške, ali je poražen u poslednje dve utakmice. Norvežani i Šveđani su remizirali u poslednjoj utakmici. Rumuni i Jermeni u svojoj E grupi imaju identičan bodovni skor. Rumunija je tukla Čile sa 3:2. Sokolovi su trijumfovali nad Jermenijom sa 4:1.

„Igram jedinice na Norvešku i Rumuniju“.

Pitomac iz Vojne akademije sad se odlučio da se okuša sa dve kombinacije. Meč MALTA - ENGLESKA. Duel poslednjeg i lidera na tabeli grupe F. Tri međusobna okršaja i tri trijumfa Ostrvljana bez primljenog gola.

„Kombinacija 2-2&3+“.

I na kraju plemenitog listića Bojan je odigrao na utakmicu SAN MARINO – S. IRSKA. Domaći su primili u dosadašnjem toku takmičenja 30 golova. Severni Irci imaju deficit u odnosu na lidera Nemce od pet bodova.

„Odigraću dvojku uz tri plus“, zaključio je Humanitarni tiket glumac Bojan Perić koji se razmišljao da li da potencijalni dobitak uputi za Podrži život ili Budi human, pa se ipak odlučio za NURDOR. Srećno!

* Kvote prikazane u rubrici bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.