Izvor: MozzartSport.com, 17.Jan.2021, 12:11

Humanitarni tiket u podne: Bogdan Radivojević tipuje za Organizaciju „Srbi za Srbe“

Zamenik kapitena rukometne selekcije Srbije očekuje maksimum tri gola sa Đuzepe Meace

Oduševljeni duplom dobrom partijom sa Francuzima, realaksirai odličnim izdanjem u meču sa Grcima u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u rukometu, izražavamo izuzetno zadovoljsto zato što danas u „Humanitarnom tiketu u podne“ imamo čast da ugostimo Bogdana Radivojevića, zamenika kapitena naše nacionalne rukometne reprezentacije. S njim očekujemo dolazak kvote 11,60 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tipujući za Organizaciju „Srbi za Srbe“. Naravno, nadamo se se ćemo današnjim tipovanjem načiniti još jedan mali, a tako veliki korak u akciji koja traje već 1.682 dana na putu ostvarenja još jedne donacije u nizu od 255 uspešnih tipovanja putem kojih smo brojnim institucijama prosledili ravno 17.994.794 dinara.

Desno krilo naše rukometne selekcije tipovanje započinje susretom NAPOLI – FJORENTINA. Ako bi na oba tasa stavili čist kvalitet sastava, onda bi tas Napolija svakako bio teži. Dakle, epitet favorita je na domaćinu koji tek da se zna nije bezgrešan. Naime, Napoli je podbacio sa Specijom, a nije se dobro snašao ni sa Lacijom na prethodnih pet mečeva u Seriji A. Ipak, Fjorentina na istom broju utakmica nije doakala ni jeddnom od timova iz gornjeg doma Serije A, pa Napoli može da se nada da će im se ove godine osvetiti za godinu dana star poraz od 0:2.

“Kombinujem 1+I&2+II”, rekao nam je Bogdan Radićvojević koji je bukvalno stasao u redovima Partizana.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Prelazimo na utakmicu ASTON VILA – EVERTON. U momentu tipovanja našeg asa rumoneta nije se znalo da li će se utakmica 19. kola odigrati, tako da je meč u kome je Everton važio za umerenog favorita naš današnji gost ocenio usudićemo se da kažemo naspram sastava timova ocenio sasvim realno. Naime, utakmica Premijer lige odložena je zbog velikog broja zaraženih koronavirusom u timu iz Birmingema.

Biram dvojku“, poručio je Bogdan, a mi ćemo zbog nepredviđenog pandemijskog pomeranja na ovom meču biti primorani da računamo na kvotu jedan.

Naredni par vodi nas put susreta MAN. SITI – KRISTAL PALAS. Gvardiola ne prašta, pa ni Kristal Palas ne može da očekuje ništa naročito od ovog gostovanja. Uostalom, tim iz Mančestera do sada ima samo jedan poraz kod kuće, a Kristal Palas ih je poslednji put savladao još 2018. godine. Inače, mečevi ovog para kada je Siti u svojstvu domaćina umeju da se završe sa dosta golova, pa pred tipovanje treba imati u vidu i ovu činjenicu.

Biram 3+ igru“, poručio nam je Radivojević koji je bukvalno briljirao u meču sa Grcima.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Rukometaš tipovanje u današnjem „Humanitarnom tiketu u podne“ završava utakmicom INTER – JUVENTUS. Derbi Italije dolazi u delikatnom momentu za oba tima. Inter je vezao dva meča bez pobede, trener Antonio Konte je opet pod pritiskom i pobeda mu je neophodna da bi pokazao ima li ova ekipa šampionski gen. Juventus je pobedom protiv Milana pokazao da se vraća u šampionsku trku, a još jedna takva pobeda na San Siru bi značila da je Stara dama definitivno upalila motore i punim gasom krenula ka odbrani trona. Eventualni remi bi najveći profit doneo Milanu.

Derbi Italije mogao bi da nam donese od nula do tri gola“, zaključuje rukometaš koji zaista može da se pohvali da je u rukometnom sazvežđu kada je u pitanju klupski rukomet. Ko zna, možda se jednog dana ponovo odene crno-belim dresom u kome bi voleo da okonča karijeru kada za to dođe dan.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Inače, Bogdan je nakon Partizana nosio dres Flesburga za čiju je ponudu kaže saznao od menadžera još pre nego što je s istim klubom ukrstio koplja braneći boje Parzana. Zapitan za osećaj koji nosi osvajanje LŠ, Bogdan Radivojević kaže: ”Uh, pa to je neopisivo”

MOZZART mu želi puno takvih osećaja s Orlovima, ali i sa kompanijom koja se opkladila da će plemenitost u “Humanitarnom tiketiketu” uz poznate ličnosti biti njen brend.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Bogdan Radivojević će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja Udruženjegrađana “Venera”, Kotor Varoš. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 11,60, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠUMiloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Briljantni Bogdan Radivojević marginu MOZZART plemenitosti podigao do cifre od 18.053.694 doniranih dinara

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jan.2021, 09:05

Zameniku kapitena rukometne selekcije Srbije palac gore za prolazak kvote 5,89 od koje dobitak šaljemo Fondaciji “Srbi za Srbe”..Zbog odlaganja utakmice Aston Vila – Everton na koju računamo kvotu jedan, u nedeljnom izdanju “Humanitarnog tiketa u podne” nismo dočekali kvotu 11,60.. Umesto...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.