Izvor: MozzartSport.com, 03.Feb.2021, 12:55

Humanitarni tiket u podne: Antonio Vranković tipuje za splitsko Udruženje "Anđeli"

Košarkaš Splita na stadionu Dijego Armando Maradona u Napulju očekuje tri plus

Dres jednog od najtrofejnijih i najboljih klubova sa prostora nekadašnje Jugoslavije nosi i odlični centar Antonio Vranković. Hrvatski reprezentativac, pored toga što nastupa za trostrukog prvaka Evrope, je sin čuvenog Stojka Vrankovića sada predsednika HKS – a.

 Nikada mu nije bilo opterećenje što je naslednik slavnog igrača koji je branio boje Zadra, Bostona, Panatinaikosa, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Minesote, Klipersa i Bolonje. Nakon prve godine Sportske gimnazije Antonio se preselio u SAD gde je završio srednju školu, a zatim se obreo na Djuku. Trudio se da iskoristi svaki minut proveden na parketu, da pomogne timu…Potom se vratio u Evropu, prvo u Španiju, pa zatim u Split. Žuti su se prošle godine našli u društvu najboljih ABA ligaša.

 Antonio Vranković potencijalni dobitak usmerava za Udruženje "Anđeli" iz Splita. Startujemo iz Nemačke jer u 18.30 igraju RB LAJPCIG – BOHUM. RB bez petorice igrača ulazi u duel osmine finale nemačkog kupa. Domaći su poslednji meč dobila sa 1:0. Bohum je svoju poslednju utakmicu u Cvajti izgubio sa 2:1. Međusobni skor glasi 4:0:0.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Jedinica za početak dobrotvornog tipovanja”.

 Kada je imao pet godina tata je Antonia odveo na plivanje koje je trenirao četiri godine, do svoje devete. Stojko Vranković, proslavljeni hrvatski i jugoslovenski košarkaš, znao je šta radi jer sada naslednik ima mnogo bolju koordinaciju. Sa 213 centimetara pokretljiviji je od mnogih centra. Iz Nemačke prelazimo u Englesku LIDS – EVERTON. Domaći nastupaju bez sedmorice fudbalera, a Karamele bez četvorice. Gosti imaju četiri boda viška, ali im je seriju od četiri pozitivna ishoda prekinuo Njukasl, bilo je 2:0 za Svrake. Lids ima dve pobede i bolji međusobni odnos, 9:10:6.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Tri plus”.

U srcu nosi Zadar i Jazine…Sada je malo teže da navija za Zadar jer igra za Split pa su međusobni okršaji veoma česti. Takođe, navija za Panatinaikos, jer su bili gosti Panatinaikosa na Fajnal foru u Atini. U jednom momentu cela hala je počela da peva u čast starijeg Vrankovića koji je igrao za PAO i koji je bio prvak Evrope sa Zelenima. Tu utakmicu nikad neće zaboraviti košarkaš Splita koji nas dovodi u Italiju, NAPOLI – ATALANTA. Sudeći po rivalima očekuje nas dobar meč. Klub sa stadiona fudbalskog velikana Maradone ima nešto bolji skor, 16:13:14. Poslednji okršaj Napoli je dobio sa 4:1. U Seriji “A” Napoli je dobio Parmu dok je Atalanta izgubila od Lacija.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Očekujem više golova, 3+”.

 Vranković smatra da je ABA liga zahtevna i teška. Da se izdvaja pet, šest ekipa, ali da se iznenađenja dešavaju. Regionalna liga daje prostor da mladi igrači iz Slovenije, Srbije, BiH, Crne Gore, Hrvatske napreduju. Split očekuju derbiji sa Zadrom, Cibonom, Krkom u koje ulazi sa imperativom pobede, naročito nakon poraza u Laktašima. Reprezentativac Hrvatske vodi nas u Španiju, GRANADA – BARSELONA, gde je proveo kraći period. Domaći imaju dve, a Barsa 13 trijumfa u međusobnim okršajima. U poslednjem je slavila sa 4:0. U utakmicu četvrtine finala domaći ulaze bez petorice, a kod favorita izostaju trojica igrača.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Dvojka”.

 Trostruki prvak Evrope baš dugo nije uzeo trofej. Više od jedne decenije. Naš plemeniti kladilac nada se da će ova sezona biti berićetna, sa osvojenim prvenstvom ili kupom. Mi smo ponovo na Ostrvu, LIVERPUL – BRAJTON. Liverpul na tabeli zaostaje za rivalima iz Mančestera, a u duel ulazi oslabljen. Takođe i gosti, koji se bore za opstanak. Brajton je minimalcem dobio Totenhem. Liverpul je pobedio Totenhem i Vest Hem sa po 3:1.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Liverpul je favorit, iz jedan u jedan”, zaključuje humanitarno tipovanje centar Splita.

Našeg plemenitog gosta upoznajemo sa društveno odgovornim poslovanjem kompanije Mozzart.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

 Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu, svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000evra. Poslednje akcije su donacije svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike kao i donacije kreveta za intenzivnu negu.

 Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović,Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić i Marko Baćović.

U akciji “Novi dresovi za nove šampione” kompanija MOZZART donira sportsku opremu. Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Podsetimo da trenutna donirana suma kompanije MOZZART, samo u Humanitarnom tiketu u podne, iznosi 18.643. 637 dinara. MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje su otišle u BiH.    

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gostadobitak će biti doniran za Crveni krst, Mrkonjić Grad. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

[email protected]

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.