Izvor: MozzartSport.com, 10.Jun.2020, 19:58

Huligani napali kuću Dimitrisa Janakopulosa!

Pričinjena određena materijalna šteta

Grupa od oko stotinu huligana napala je kuću vlasnika košarkaškog kluba Panatinaikos Dimitrisa Janakopulosa, prenose svi relevantni mediji u Grčkoj!

Kako je objavljeno, huligani su se pred kućom kontroverznog vlasnika nekadašnjeg šampiona Evrope pojavili na motorima, navodno oko 50 i kamenovali kuću i okolinu Janakopulosovog imanja u predgrađu Atine.

Sve ovo dešava se na dan kada je obeležena >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dvogodišnjica od smrti Pavlosa Janakopulosa, dugogodišnjeg vlasnika i glavnog finansijera Panatinaikosa, odnosno samo dan pošto je Dimitris na konferenciji za novinare objavio da je stavio klub na prodaju za cenu od 25.000.000 evra. Motiv napada još nije poznat.

Huligani su uspeli da pobegnu sa lica mesta pre nego što su stigle policijske snage. Janakopulos je informaciju o napadu na njegovo imanje objavio na društvenim mrežama...

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000) on Jun 10, 2020 at 10:10am PDT

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.