Huligani napali Ivana Rakitića na ostrvu Ugljan

Izvor: RTS, 04.Jul.2016, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huligani napali Ivana Rakitića na ostrvu Ugljan

Hrvatski fudbaler Ivan Rakitić pokupio je stvari i otišao sa ostrva Ugljana gde je bio na odmoru sa porodicom nakon što su huligani razbili prozore na kući koju je iznajmio.

Fudbaler Barselone iznajmio je luksuznu vilu na ostrvu u kojoj se nalazio sa suprugom Rakel i svojim devojčicama, ali porodičnu idilu pokvarila je grupa huligana koja je rušilački pohod počela u petak u popodnevnim satima dok >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su Ivan i njegova porodica bili u kući.
Huligani su po dolasku počeli kuću gađati kamenjem i pritom su porazbijali sve prozore i vrata da bi se potom razbežali. Šokirani Rakitići su u roku od pola sata napustili ostrvo. 
U napadu niko nije povređen, a Rakitić prilikom odlaska sa Ugljana nije tražio zaštitu policije.
Kako prenosi Dnevnik.hr, neki meštani Ugljana koji su svedočili sramnim scenama kažu kako je jedan od huligana pozivao ostale da provale u kuću.
Počinioci su za sada nepoznati a istraga je u toku. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.