Izvor: Beta, 02.Maj.2010, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hukić još jednom odbranio titulu

NOVI PAZAR/OLDENBURG, 2. maja 2010. (Beta) - Bokser iz Novog Pazara Muamer Hukić odbranio je titulu profesionalnog prvaka sveta u kruzer kategoriji - do 91 kilograma, u verziji Svetske bokserske organizacije (WBO).

Dvadesetšestogodišnji Hukić, koji se bori pod imenom Marko Huk, u subotu uveče je na ringu u Oldenburgu savladao Amerikanca Brajana Mintoa, prekidom borbe neposredno pre početka desete runde.

Vladajući šampion i prvoplasirani bokser sa svetske liste u kruzeru je preciznim krošeima i aperkatima tokom celog toka meča pogadjao protivnika kome su sudije brojale u trećoj, petoj i devetoj rundi.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hukić odbranio titulu prvaka sveta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2010

OLDENBURG - Bokser iz Novog Pazara Muamer Hukić odbranio je titulu profesionalnog prvaka sveta u kruzer kategoriji - do 91 kilograma, u verziji Svetske bokserske organizacije (WBO)...Dvadesetšestogodišnji Hukić, koji se bori pod imenom Marko Huk, u subotu uveče je na ringu u Oldenburgu savladao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Hukić odbranio titulu

Izvor: Vesti-online.com, 02.Maj.2010

Novopazarski bokser Muamer Hukić odbranio je titulu šampiona sveta Svetske bokserke federacije (WBO) u kruzer kategoriji do 91 kilograma...Hukić, koji se bori pod imenom Marko Huk, u subotu uveče u Oldenburgu pobedio je Amerikanca Brajana Mintoa prekidom neposredno pred početak desete runde...Hukić...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.