Hteo sam da izgubim od Hrvatske

Izvor: B92, 04.Jul.2021, 18:52

"Hteo sam da izgubim od Hrvatske"

Bivši selektor Hrvatske, a aktuelni selektor Brazila Aleksandar Aco Petrović dao je zanimljivu izjavu pred finale kvalifikacionog olimpijskog turnira u Splitu.

On je posle pobede nad Meksikom u polufinalu i pobede Nemačke nad Hrvatskom rekao kakav je plan "imao" za ovaj turnir.

Upravo je Petrović sa Brazilom pobedio Hrvatsku u prvom kolu grupne faze, kada je sve krenulo u drugačijem pravcu od njegovih predviđanja.

"U prvom meču sa Hratskom nije bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << realno stanje i jedne i druge ekipe. Moja prvobitna namera je bila da izgubimo tu utakmicu, ali nisam uspeo u tome jer je Hrvatska bila baš loša", izjavio je Petrović i dodao:

"Međutim, nekoliko sati pre toga je Meksiko pobedio Rusiju, pa nam je na kraju bilo bitno da budemo prvi u grupi. Ta utakmica nas je pokrenula da napadnemo pobedu nad Hrvatskom", istakao je selektor Brazila.

Brazil će se od 19:30h boriti za vizu za Tokio protiv Nemačke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

‘HTEO SAM DA IZGUBIMO’: Zanimljiva izjava iskusnog stručnjaka!

Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2021

Veoma zanimljiva izjava! Selektor reprezentacije Brazila Aleksandar Aco Petrović dao je jednu veoma interesantnu izjavu. Njegovi izabranici savladali su Hrvatsku, uprkos njegovoj ‘želji’ da izgube. ‘U prvom meču sa Hratskom nije bilo realno stanje i jedne i druge ekipe. Moja prvobitna namera...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.