Hrvatski trener opet slao pomoćnika da špijunira Romu – reagovala policija

Izvor: B92, 26.Feb.2024, 15:01

Hrvatski trener opet slao pomoćnika da špijunira Romu – reagovala policija

Sve češće pronalazimo vest kako neki treneri špijuniraju treninge suparničkih ekipa.

Novi slučaj nam dolazi iz Italije, gde je hrvatski trener Ivan Jurić poslao svog pomoćnika da u tajnosti posmatra trening Rome.

Trener Torina je tako hteo da dobije još neke podatke pred utakmicu koju "bikovi" igraju protiv Rome u pretposlednjem meču 26. kola Serije A.

Naime Jurićev pomoćnik Mikel Oreklo se sakrio tako između drveća i pomoću moderne tehnologije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posmatra poslednji trening Rome pred utakmicu u Torinu.

Sve bi to bilo uredu da ga nije primetila policija koja se šetala oko kompleksa fudbalskog kluba Roma, i videla Orekla, koji se nije nešto ni previše skrivao.

Ovo nije bilo prvi put da Jurić šalje svog pomoćnika da špijunira trening Rome. Prvi put je to učinio kada je trener "vučice" bio Žoze Murinjo koji je primetio "uljeza" da bi onda prvo izvređao Orekla i pozvao policiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.