Hrvatski mediji: Noćna mora, blamaža, katastrofa... (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2018, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski mediji: "Noćna mora, blamaža, katastrofa..." (foto)

"Vatreni" su u utorak doživeli najteži poraz u gotovo tri decenije dugoj istoriji svog nacionalnog tima.

Vicešampion sveta, doprvaci ako koristimo terminologiju naših zapadnih komšija, pretrpeli su u utorak najteži poraz u istoriji.

Hrvatska je ispraćena iz Elčea sa šest golova u mreži i već na startu Lige nacija praktično ispala iz trke za prvo mesto u grupi.

Više od toga komšije je zabrinulo to što je reprezentacija koja je pre samo dva meseca >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrala finale Mundijala na terenu delovala kao razbijena vojska.

Činjenica je, nije bilo samo do Hrvata, "Crvena Furija" je zaista funkcionisala u skladu sa nadimkom i može se reći da su komšije na kraju dobro prošle.

Mediji u Hrvatskoj opisali su jučerašnji poraz kao "katastrofu, blamažu, noćnu moru 'vatrenih'..."

U prilogu su neki od naslova koji su se pojavili na hrvatskim portalima nakon poraza od Španije, a OVDE pročitajte šta je Dejan Lovren poručio medijima u svojoj zemlji.

Screenshot/index.hr

Screenshot/vecernji.hr

Screenshot/jutarnji.hr

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška noć za Hrvate i poruka povređenog Lovrena: Razmislite pre nego što nas pljunete

Izvor: MozzartSport.com, 12.Sep.2018

Teška noć je iza Hrvata i selektora Kockastih Zlatka Dalića. Pre dva meseca su igrali finale Mundijala, ali ljagu na srebro iz Rusije bacila je sinoćna blamaža protiv Španije (0:6). Najteži poraz u istoriji hrvatske reprezentacije, mogao je da bude ubedljivi. Kockasti su bili zreli da prime dvocifren...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.