Izvor: Sportal.rs, 18.Mar.2024, 00:18

Hrvatski golman krvav posle upada huligana: Livaković izvukao deblji kraj u skandalu turskog fudbala /VIDEO/

Derbi 30. kola turskog prvenstva između Trabzona i Fenerbahčea pretvorio se u haos nakon što su domaći navijači izgubili kontrolu. Fenerbahče je na kraju trijumfovao rezultatom 3:2, ali su sukobi na terenu izbili odmah po završetku utakmice privukli mnogo veću pažnju.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dušan Tadić preživeo linč huligana, pa bacio ultrase Fenerbahčea u trans /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 18.Mar.2024

Derbi 30. kola turskog prvenstva između Trabzona i Fenerbahčea pretvorio se u haos nakon što su domaći navijači izgubili kontrolu. Fenerbahče je trijumfovao sa 3:2, sukobi na terenu su izbili odmah po završetku utakmice, a posle toga su navijači Fenera priredili doček ekipi.

Nastavak na Sportal.rs...

Livaković dobio šaku u glavu! Pogledajte kako je golman Fenerbahčea nokautiran u neredima posle utakmice protiv Trabzona /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 18.Mar.2024

Dominik Livaković, golman Fenerbahčea, prošao je najgore kada su navijači Trabzona uleteli na teren i počeli da jure fudbalere gostujućeg tima koji su slavili trijumf. Razularena masa ljudi nije gledala koga udara, pa je tako Livaković dobio udarac u glavu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.