Hrvatske sudije kumovale porazu rukometašica – Bregar im ironično aplaudirao

Izvor: B92, 03.Mar.2024, 21:33

Hrvatske sudije "kumovale" porazu rukometašica – Bregar im ironično aplaudirao

Hrvatski dvojac sudija Zoran i Davor Lončar, nisu bili na visini zadatka na meču kvalifikacija za plasman na EP između Crne Gore i Srbije (26:25).

Sa nekoliko krajnje diskutabilnih odluka dizali su tenziju u našem taboru i doveli je do vrhunca još jednom spornom odlukom desetak sekundi pre kraja.

Tada su, verovatno samo oni u hali, videli prekršaj u napadu našeg tima u trenutku kada je Jovana Jovović stremila ka golu i verovatnom izjednačenju.

Jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od braće Lončar video je probijanje i lopta je pripala Crnoj Gori.

Momentalno je reagovao i srpski selektor Uroš Bregar, inače staložen po prirodi, skočio je "kao oparen", burno negodovao i jasno stavio do znanja hrvatskim sudijama šta misli o njihovoj arbitraži.

Meč je bio u prekidu dok se tenzije nisu primirile, Bregar je zaradio žuti karton, a potom su Crnogorke rutinski pustile da iscuri preostalo vreme.

Selektor Srbije je odmah po završetku meča prišao obojici sudija i ironično, jednom pa drugom, čestitao i aplaudirao im na obavljenom poslu danas.

"Čestitao" im je Bregar na poništenom golu Bojčić (digli ruku za pasivan napad kada je već upućen šut), zbog odnosa u broju sedmeraca u korist Crne Gore (7-2), ali i na nizu diskutabilnih odluka koje su išle na štetu Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.