Hrvatska ubedljiva pred meč sa Srbijom

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2018, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska ubedljiva pred meč sa Srbijom

Hrvati bez muke do lagane pobede.

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske pobedila je danas selekciju Južne Afrike sa 25:2 (7:1, 6:1, 5:0, 7:0), u drugom kolu Grupe B Svetskog kupa u Berlinu.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Andrija Bašić sa devet golova, Lovre Miloš je postigao pet, a Josip Vrlić tri pogotka.

Hrvatska je tako upisala drugu pobedu u Berlinu, pa će se sutra protiv Srbije boriti za prvo mesto u grupi.

Utakmica Hrvatska - Srbija na programu je sutra od 16.00.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatska ubedljiva pred meč sa Srbijom

Izvor: B92, 12.Sep.2018

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske pobedila je selekciju Južne Afrike sa 25:2 (7:1, 6:1, 5:0, 7:0), u drugom kolu Grupe B Svetskog kupa u Berlinu...Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Andrija Bašić sa devet golova, Lovre Miloš je postigao pet, a Josip Vrlić tri pogotka...Hrvatska je tako upisala...

Nastavak na B92...

Srbija imala napad za pobedu, ali na kraju 10:10 protiv Hrvata

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2018, 17:07

Probala je Srbija u trećem kolu FINA Svetskog kupa u Berlinu da se odupre možda i favoritu za osvajanje Hrvatskoj, i to je ovom sastavu, značajno podmlađenom, i uspela je u tome. Hrvati su poveli skoro pa najjači tim na ovaj turnir, nedostaje im samo kapiten Marko Joković, donekle Ivan Buljubašić....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.