Hrvatska u Velsu traži kartu za EURO 2020

Izvor: B92, 13.Okt.2019, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska u Velsu traži kartu za EURO 2020

Fudbalska reprezentacija Hrvatske gostuje Velsu od 20.45 u sedmom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Aktuelni vicešampioni sveta imaju šansu da kole pre kraja ciklusa obezbede plasman na EURO 2020.

"Kockasti" su posle nešto slabijeg starta upisali dve važne pobede u poslednja tri meča i tri boda ih dela da matematički osiguraju vizu.

"Nema potrebe da srljamo. Nemamo pritisak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << s te strane. Mi ne znamo da igramo bunker. Ne mogu od tako kvalitetnih igrača tražiti da se brane i igraju na bod. Došli smo po EURO. Moramo biti strpljivi i pametni. Obrana će biti jako važna. Ne možemo očekivati da ćemo doći na njihov stadion i razbiti ih. Oni su bili opasniji od domaćina Slovačke pre nekoliko dana i moramo biti oprezni u obrani", rekao je Dalić uoči odlaska u Vels.

Hrvatska je pre tri dana savladala Mađarsku 3:0 i u porađenju s tim mečom, Dalić ne bi trebalo da napravi veće izmene. Zbog kartona će Kovačić igrati umesto Rakitića, odnosno Vlašić umesto Brozović, a Rebića će verovatno zameniti Brekalo.

Utakmica između Velsa i Hrvatska igra se od 20.45.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ključna utakmica za Vels, Hrvatska mora da padne

Izvor: MozzartSport.com, 13.Okt.2019

Zanimljiva borba za plasman na Evropsko prvenstvo u Grupi E kulminiraće okršajem u Kardifu između Velsa i Hrvatske, koji je na programu večeras (20.45). Raspliće se polako situacija, ali ništa još nije rešeno. Posle mečeva odigranih u četvrtak Hrvatska se učvrstila na prvom mestu na tabeli...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.