Hrvatska ostaje bez selektora zbog bolnog poraza

Izvor: B92, 23.Jan.2021, 21:47

Hrvatska ostaje bez selektora zbog bolnog poraza

Selektor rukometaša Hrvatske Lino Červar napustiće tu funkciju po završetku Svetskog prvenstva u Egiptu.

Ono što je bilo izvesno još pre turnira sada je potvrđeno od Červara, nakon bolnog poraza od Argentine koji je "kauboje" doveo na rub eliminacije.

Podneo je ostavku, iako Hrvatska i dalje ima teoretske šanse za prolaz. Miminalne, ali ima, a to su pobeda nad Danskom i poraz Argentine od Katara.

"Nikome nije drago da izgubi. Nismo dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrali, jako sam iznenađen. Bio sam uveren da ćemo biti dobri. Za mene je ovo razočarenje. Moramo da preuzmo odgovornost bez obzira na sve. Ovo je za mene nedopustivo. Mislim da je vreme da me neko zameni na ovom mestu. Više ne mogu dalje", rekao je Červar, a prenosi portal Indeks.

On je potvrdio da odlazi posle šampionata u Egiptu.

"Nakon ovakve utakmice nije u redu da selektor ostane. Snosim odgovornost i ne bežim od toga. Žao mi je što tako odlazim, ali to je definitivna odluka. Daću podršku nasledniku. Sve je bilo u pristupu. Argentina je imala više želje, mi nismo gladni pobeda. Život ima uspona i padova, nikoga ne krivim, ali HRS mora naći drugog izbornika. Odluku neću promeniti, mislim da je vreme za novog čovjeka. Možda se izvučemo protiv Danske, ali govorim za budućnost", izričit je bio Červar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Červar podneo ostavku, Hrvatska ostaje bez selektora

Izvor: RTS, 23.Jan.2021

Selektor rukometne reprezentacije Hrvatske Lino Červar saopštio je da je podneo ostavku i da će napustiti funkciju po završetku SP u Egiptu. . Hrvatska je doživela bolni poraz od selekcije Argentine u grupnoj fazi Svetskog prvenstva, zbog kojeg će najverovatnije ostati...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.