Hrvatska bez Rakitića na Vembliju

Izvor: B92, 18.Nov.2018, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska bez Rakitića na Vembliju

Fudbalski reprezentativac Hrvatske Ivan Rakitić lakše je povredio zadnju ložu zbog čega će propustiti predstojeći meč protiv Engleske (nedelja, 15h).

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić je rekao da neće moći da računa na igrača Barselone za meč na Vembliju, a magnetnom rezonancom potvrđeno je o kakvoj je povredi reč.

Rakitić se vratio za Barselonu gde će početi oporavak, a HNS je naveo da se očekuje njegov brz povratak na teren.

Hrvatska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Engleska igraće u nedelju na Vembliju odlučujući meč u borbi za plasman na finalni turnir Lige nacija i opstanak u Ligi A.

Oba tima imaju po četiri boda, po dva manje od lidera Španija, pe pobednik ide u borbu za trofej, a poraženi u Ligu B.

U slučaju remija bez golova ispadaju Hrvati, a ako bude pogodaka ali ne i pobednika na Vembliju, ispada "Gordi Albion".
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hrvati bez Rakitića na "Vembliju"

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Nov.2018

Fudbalski reprezentativac Hrvatske Ivan Rakitić lakše je povrijedio zadnju ložu zbog čega će propustiti predstojeći meč protiv Engleske (nedjelja, 15h).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.