Izvor: MozzartSport.com, 28.Jun.2021, 18:31

Hrvatima ide najluđi gol EURA, Španci ga dali sami sebi sa centra! (VIDEO)

Katastrofalan kiks golmana Simona

Možda je gol Patrika Šika protiv Škotske najlepši u dosadašnjem delu Evropskog prvenstva, ali ovaj današnji za Hrvatsku protiv Španije je definitivno najluđi i najbizarniji!

Hrvatska je u Kopenhagenu povela u 20. minutu protiv Španije praktično ni iz čega!

Pedri je skoro s centra vratio loptu po zemlji svom golmanu Unaju Simonu. Bilbaov čuvar mreže nije bio ni pod pritiskom, imao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je svo vreme ovog sveta da se namesti ali mu je lopta prešla preko noge i završila u mreži.

Podsetio je ovaj gol na onaj čuveni koji je Hrvatska dobila protiv Engleske na Maksimiru kada je lopta na sličan način pobegla Polu Robinsonu i završila u mreži.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.