Hrvati privode zbog majice

Izvor: S media, 04.Nov.2010, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati privode zbog majice

Splitska policija uhapsila je jednog navijača Zenita zbog majice koju je nosio u dolasku u drugi po veličini grad u Hrvatskoj.

Prema pisanju Slobodne dalmacije, simpatizer kluba iz Sankt Peterburga na sebi je imao majicu na kojoj je na ruskom pisalo "Nas i Srba 300 miliona".

Tamošnja policija je sve to shvatila kao provokaciju i privela navijača sudiji za prekršaje.

Napadnuta "Torcida" (VIDEO)

Ostatak pristalica gostujućeg kluba nije pravio probleme, pa je dan uoči duela Hajduka i Zenita prošao neočekivano mirno, nakon najave da će udruženi navijači iz Rusije i Srbije doći u Split na obračun sa "Torcidom".

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Opet stradala srpska zastava

Izvor: RTS, 05.Nov.2010, 00:43

Zenit pobedio Hajduk u Splitu 3:2. Oko 500 navijača Zenita napravilo bakljadu. Torcida zapalila srpsku zastavu. Hrvatska policija privela dva gostujuća navijača, jedan imao majicu sa natpisom "Nas i Srba 300 miliona"...Hrvatska policija strahovala je od gostovanja Zenita. Hajduk se nadao da može...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.