Hrvati preokretom do pobede protiv Senegala!

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2018, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati preokretom do pobede protiv Senegala!

Reprezentacija Hrvatske je danas pokazala da se i na nju mora ozbiljno računati na Mundijalu.

Ekipa Hrvatske je danas bila bolji rival od Senegala, ali su bili jedan veliki deo meča u zaostatku od jednog gola.

Na stadionu Gradski vrt u Osijeku Hrvatska je slavila sa 2:1 nakon preokreta i tako je svima stavila do znanja da se na njih mora ozbiljno računati na Mundijalu u Rusiji.

Sar je u 48. minutu iskoristio lošu reakciju odbrane Hrvata, postigao je gol >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nakon kontre, što će biti glavno oružje fudbalera Senegala na Mundijalu u Rusiji.

Ipak, Perišić iz slobodnog udarca izjednačuje rezultat, lopta je promenila pravac i prevarila golmana gostiju, igrali su 63. minut utakmice.

I onda sjajan potez Kramarića za kraj, u 78. minutu je odličnim šutem pokušao da prevari odbranu Senegala, lopta se odbila ponovo do njega, a onda je sjajnim, lucidnim potezom savladao golmana za 2:1.

Hrvati svoje učešće na Mundijalu počinju 16. juna protiv Nigerije, dok će Senegal odigrati još jednu utakmicu red Mundijal i to protiv Južne Koreje.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.