Hrvati naoštreni pred finale: Krvarili smo, ali ostalo je goriva

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 10:01

Hrvati naoštreni pred finale: Krvarili smo, ali ostalo je goriva

Vaterpolisti Hrvatske i Italije u subotu od 15.30 sati igraće finalu Svetskog prvenstv au Dohu.

Italijani su u polufinalu izbacili aktuelnog šampiona Evrope 8:6, ekipu Španije, dok su Hrvati posle drame i peteraca eliminislai Francusku 17:16.

Vaterpolista Hrvatske Ante Vukičević rekao je da još ostalo goriva za finale.



"Francuska je uistinu fantastična ekipa, sjajno su posloženi. Imali smo u završnici tri gola prednosti, ali smo potom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << primili lagano dva pogotka. Što se dogodilo? Ne znam, fizička iscrpljenost, mentalno smo pali. Ali, to je polufinale i bez obzira na suparnika, ne postoji u toj fazi turnira lagana utakmica. Krvarili smo, ali smo na mišiće izvukli ovaj polufinalni susret. Uveren sam da je u nama još ostalo goriva za finale“, r
ekao je Ante Vukičević.

Golman Mate Anić, koji je bio junak Hrvatske, bio je zadovoljan izdanje.

"Ovo je ostvarenje snova. Znam koja je moja uloga u ekipi i znao sam, ako bude potrebno, da ću morati pomoći na ovaj način. Tako sam se pripremao i ovo nije slučajnost. Kako sam obranio? Instinkt, ništa drugo, do poslednjeg trenutka nisam ni znao na koju ću stranu otići“, rekao je Anić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.