Hrvat u Novom Pazaru

Izvor: B92, 16.Jul.2023, 11:21

Hrvat u Novom Pazaru

Hrvatski fudbaler Frane Čirjak potpisao je jednogodišnji ugovor sa Novim Pazarom, objavio je taj superligaš.

Čirjak, 28-godišnji vezni igrač i nekadašnji reprezentativac Hrvatske u mlađim kategorijama je prošle sezone 21 put nosio dres Sarajeva.On je rođen u Zadru, a nakon igranja u matičnom klubu i pre dolaska u Sarajevo, nastupao je za Lucern, Zagreb, Zrinjski, Lavov i Lokomotivu iz Sofije.

Novopazarci su prethodno na dve godine angažovali golmana iz Bosne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Hercegovine Bakira Brajlovića, koji je donedavno branio za Slogu iz Doboja, dok su sa Nigerijcem Adetunđijem Rasakom Adešinom produžili ugovor do leta 2026.

Novi Pazar danas završava pripremni ciklus na Zlatiboru, gde je odigrao četiri prijateljske utakmice.

Posle pobede nad Rudarom iz Pljevalja u Pazaru (5:0), na Zlatiboru su usledili remiji sa Zvijezdom 09 iz Bijeljine (1:1), Jedinstvom iz Bijelog Polja i Voždovcem (oba puta 0:0).

Taj deo priprema završili su porazom od Al Vahde u Užicu (1:2).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.