Hrvat raskinuo ugovor sa rosonerima!

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2019, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvat raskinuo ugovor sa "rosonerima"!

Verovatno i najbolje rešenje za obe strane.

Milanezi jure pojačanja do samog kraja prelaznog roka. Đampaolo je pikirao Anhela Koreu, letnji rok se završava početkom septembra tako da "rosoneri" imaju sve manje vremena.

Dok se čeka na posao sa "jorgandžijama", u Milanu se rešavaju prekobrojnih.

Jedan od njih je i tridesetdvogodišnji Ivan Strinić, danas je po pisanju italijanskih medija raskinuta saradnja između levog beka i kluba sa "San Sira".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Iskusni defanzivac je došao prošle sezone iz Sampdorije kao slobodan igrač, protekle sezone nije nastupio ni na jednom meču jer je kod Hrvata ustanovljeno da ima srčanih problema posle kojih mu je savetano da miruje, ali da je povratak na teren ipak moguć.

Do sada je pored Milana i Sampdorije nastupao za Napoli, Dnjepar i splitski Hajduk.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

'Eks Ju' sve jača u Rimu, stiže "jorgandžija"?

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2019

Edin Džeko dobija konkurenciju u napadu...Bosanac je posle višenedeljnih spekulacija oko odlaska iz Rome stavio jasnu tačku. Odlični napadač je produžio saradnju sa "vučicom", sada se postavlja pitanje ko će mu biti prava konkurencija u samom napadu italijanskog kluba...Klub će izvesno do kraja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.