Hrvat naterao igrače da treniraju u jedan ujutru: Da izbace alkohol iz sebe VIDEO

Izvor: B92, 15.Apr.2023, 12:13

Hrvat naterao igrače da treniraju u jedan ujutru: "Da izbace alkohol iz sebe" VIDEO

Fudbaleri Gorice trenirali su u jedan ujutru nakon važne pobede nad Šibenikom (4:0) u borbi za opstanak u eliti.

Njihov trener Željko Sopić najavio je posle susreta da će igrači imati trening po povratku sa utakmice. Isprva ga niko nije shvatio ozbiljno, ali se ispostavilo da je bio.

"Moji igrači će se sad ponapijati u autobusu kao da ne znaju da ih čeka trening u 1 ujutru, kad dođemo u Goricu. A čeka. Da izbace alkohol iz sebe", rekao je Sopić nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmice.

U pola dva ujutru klub je obajvio video snimak na kom se vide igrači kako treniraju.

"Ako vas je probudilo neko svetlo u Velikoj Gorici, ne brinite, to su samo naši reflektori, treniramo", stoji u objavi kluba.

Gorica je i dalje poslednjeplasirana u HNL, ali su protiv Šibenika slavili u utakmici vrednoj "šest" bodova. Upravo je taj rival prvi iznad crte sada sa samo bodom viška.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.