Horner: Nećemo dozvoliti dominaciju Meklarena

Izvor: Blic, 19.Mar.2012, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horner: Nećemo dozvoliti dominaciju Meklarena

Direktor Red Bul rejsing tima Kristijan Horner odbacio je mogućnost da Meklaren uspostavi dominaciju ove sezone u Formuli 1.

Dženson Baton je bio pobednik trke u Australiji, ispred aktuelnog šampiona Sebastijana Fetela koji je uz puno muka zadržao drugo mesto ispred Luisa Hamiltona.

"I prošle godine su postojale staze koje su više odgovarale pojedinim timovima. Usponi i padovi su sasvim normalni. Meklaren tradicionalno dobro prolazi u Australiji. Bolidi su ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prilično izjednačeni", rekao je Horner.

Horner veruje da Fetel i Veber nisu iskoristili pun potencijal bolida RB8.

"Znali smo da će Meklaren biti kompetitivan, ali ni Veber ni Fetel nisu bili zadovoljni bolidom ove nedelje. Ima još mnogo prostora za napredak, nadam se da ćemo to pokazati već u Maleziji", zaključio je Horner.

Povezane vesti: Direktor Red Bula: Plava nije boja za Hamiltona Šef Red Bula ne bi voleo da dođe Hamilton Red Bul: Radije ćemo izgubiti šampionat nego da biramo između Fetela i Vebera

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Meklaren neće dominirati u 2012."

Izvor: B92, 20.Mar.2012, 15:25

Prvi čovek Red Bula Kristijan Horner rekao je da veruje da će se njegova ekipa i Meklaren smenjivati na čelu od trke do trke ove sezone...Na otvaranju sezone, u Australiji proteklog vikenda, viđena je potpuna dominacija vozača britanske ekipe Džensona Batona, ali Horner ističe da ne veruje da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.