Holender se vraća u Superligu

Izvor: B92, 20.Jun.2023, 13:06

Holender se vraća u Superligu

Mađarski fudbaler Filip Holender blizu je da postane novi igrač TSC.

Drugoplasirana ekipa u Superligi Srbije je odlučila da u svoje redove dovede bivšeg fudbalera Partizana, saznaje Mocart sport.

TSC je već u ovom prelaznom roku odlično zaradio, jer su prodajom Petra Ratkova u svoju kasu ubacili 4.500.000 evra, s tim da bi mogli još 500.000 evra da dobiju kroz bonuse.

Holender je prošlu sezonu igrao u dresu Vašaša sa kojim je završio na poslednjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mestu tabele Mađarske lige.

Na 35 utakmica je postigao osam golova, on sa klubom ima ugovor do 2025. godine, a deluje da klub neće praviti problem fudbaleru u njegovoj promeni sredine.

TSC je za sledeću sezonu zadržao napadača Sašu Jovanovića i dolazak Holendera će dodatno pojačati napad ekipe iz Bačke Topole.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.