Holanđanin i Španac preskupi, Barsa aktivira plan B?

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2019, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holanđanin i Španac preskupi, Barsa aktivira "plan B"?

Rajola zakuvao stvari, bez prodaja nema ni Grizmana, šta su rezervni planovi kluba.

U Barsi je vreme odmeravanja, pregovara se i dogovora, na udaru je Pep Segura, verovatno i Abidal, priča se da bi Roberto Martinez mogao da zameni Valverdea, ali prioritet su pojačanja, tačnije De Liht i Grizman.

Ipak, ako ne prodaju Kutinja, Umtitija i Rakitića neće imati dovoljno novca za oba igrača. Ono što je bio siguran posao oko De Lihta sada se pretvorilo u sapunicu. Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Rajola je sve zakuvao sa Junajtedom, on želi proviziju od 15 miliona evra na transfer, De Liht mu veruje i čak bi još jednu sezonu mogao da ostane u Ajaksu, nema sumnje da će mu cena rasti.

Barsa gleda i druge štopere, mada i dalje ima dovoljno igrača ako ne dovede De Lihta, tu su Pike, Lengle i Umtiti, ali što se tiče napadača, Grizman i dalje nije blizu. I dalje postoji otpor kada je u pitanju klauzula plus plata to bi kasu ispraznilo do dna. Valverde nije krio ni kada se pričalo o Joviću da želi Rodriga iz Valensije, gledali su i Ričarlisona, ali ih je Everton ohladio zahtevom da plate 100 miliona evra.

U svakom slučaju, ono što je izgledalo sigurno više nije, a hoće li klub aktivirati rezervne planove videćeno, no tek posle promena u sportskom sektoru, i moguće je, dolaska novog trenera.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.