Holanđani preživeli Poljake, kiksevi Nemačke i Belgije

Izvor: B92, 11.Jun.2022, 22:59

Holanđani "preživeli" Poljake, kiksevi Nemačke i Belgije

Fudbaleri Holandije remizirali su u protiv Poljske 2:2 u meču četvrtog kola "A" divizije Lige nacija.

Povela je Poljska sa 2:0 golovima Mati Kaša u 16. i Pjotra Zjelinjskog u 49. minutu. Holandija je uspela da stigne do izjednačenja u periodu od tri minuta. Prvo je Devi Klasen u 51. minutu smanjio rezultat, da bi konačan rezultat postavio Denzel Dumfris u 54. minutu.

U istoj grupi, Vels i Belgija su odigrali nerešeno 1:1.

Povela je Belgija golom Jurija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tilemansa u 51. minutu, da bi izjednačenje Velsu doneo Brenan Džonson golom u 88. minutu.

Holandija je prva u grupi sa sedam poena, Belgija i Poljska su na drugom i trećem mestu sa po četiri boda, dok je Vels na poslednjem četvrtom mestu sa jednim bodom.

U narednom kolu, Holandija će dočekati Vels, dok će Poljska ugostiti Belgiju.

Meč grupe 3 između Mađarske i Nemačke u Budimpešti takođe je okončan nerešeno 1:1.

Povela je Mađarska golom Žolta Nadjija u šestom minutu, da bi izjednačenje Nemačkoj tri minuta kasnije doneo Jonas Hofman.

Italija je prva u grupi sa pet bodova, Mađarska druga sa četiri, Nemačka treća sa tri, a Engleska je na poslednjem, četvrtom mestu sa dva boda.

U narednom kolu, Engleska će gostovati Mađarskoj, dok će Nemačka dočekati Italiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.