Holanđani: Sramota..., Mediji: Sreća...

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2019, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holanđani: "Sramota...", Mediji: "Sreća..."

Neke izjave Holanđana nisu bile baš korektne, mediji u blažem tonu smatraju da je njihov tim imao mnogo sreće jer Partizanovi napadači nisu imali svoje veče...

A Alkmaru su zadovoljni bodom u Beogradu.

"Zlatan remi, siguran sam da može da odluči", kaže Kalvin Stengs.

On je rekao da je odluka oko penala sramotna.

"Opravdano je isključenje, ali na ovom nivou da sviraju ovakav penal, sramota je", ljut je fudbaler Holanđana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

On dodaje da je njegov tim igrao u kvalifikacijama protiv Antverpena i prošao tek posle produžetaka i to nakon što su Belgijanci ostali sa devet igrača.



"Uvek neko ludilo, ne možemo da odigramo normalnu utakmicu"
, dodao je mladi reprezentativac Holandije.

Mediji tvrde da je njihov tim imao sreće, da su se igrači Partizana ispromašivali, posebno Asano, da je u finišu holandska ekipa bila na pragu poraza i da itekako može da bude zadovoljna bodom.

Penal ocenjuju kao sumnjiv, hvale Majrona Boadua, klinca od 18 godina koji igra sezonu iz snova. Dao je pet golova i imao šest asistencija, a sličan učinak imaju i Idrisi i Stengs. Ovaj trojica su bila uključenja u deset golova Alkmara u sezoni.

Mediji prenose i atmosferu sa tribina koju nazivaju sjajnom zbog klinaca, a zaključak je da tim sa severa Holandije nije dovoljno zreo u nekim situacijama poput one u kojoj su dobili crveni karton.

"Prvih pola sata AZ je dominirao, posle isključenja se sve promenilo. Isključenje i penal, bili su blizu poraza, ali su hrabro izborili bod", piše Nordholand Dagblad.

Holanđani računaju da bi moglo da bi pitanje prolaza moglo da se odluči protiv Partizana u Alkmaru, mada prerano je o tome govoriti, Astana je solidna ekipa i sve u ovoj grupi ostaje otvoreno.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.