Holand: Nismo mi kao Srbija VIDEO

Izvor: B92, 01.Sep.2023, 22:11

Holand: Nismo mi kao Srbija VIDEO

Košarkaš Portorika Džon Holand oduševljen je nastupom svoje reprezentacije na aktuelnom Mundobasketu.

Malo ko je davao karipskoj selekciji šanse da prođe grupu pored Srbije, Italije i Dominikanske Republike, ali je Portoriko pobedom nad Dominikom doveo sebe u poziciju da drži konce u svojim rukama.

"Išli smo korak po korak. rastemo zajedno kao tim. Imali smo malo vremena. Nismo tim kao Srbija koji je godinama zajedno. Ali, idemo ka tome u pravom trenutku i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << moramo da nastavimo ka tome", rekao je Holand.

On je pogodio prelomnu trojku koja je donela pobedu Portoriku i ujedno zadala glavobolje Srbiji koja bi mogla i da ispadne u zavisnosti od rezultata u poslednjem kolu.

"Tako je kako je, ne mogu da brinem o tome. To nije više moj problem. Mi moramo da uradimo ono što moramo", dodao je kroz smeh Holand i kasnije dodao:

"Saigrači su mi verovali, dodali su mi loptu, srećan sam što je ušla. Još imamo jednu utakmicu. Velika pobeda, ali imamo još jedan meč. Ovo je uvek veliki rivalitet, bilo je zabavno biti tamo, takmičiti se, pobediti. Bilo nam je ovo potrebno za nared. Zabavno je, pogotovo zato što je protiv Dominikanske Republike."

Predstavnici medija su ga upitali da uporedi tu pogođenu trojku i onu u dresu Burse protiv Paritzana u Evrokupu.

"Ne znam, blizu su. Svaka je dobra. Ova je bila za Portoriko, ona za Bursu... Svaka šansa da doneseš pobedu je sjajna. Obožavam to", glasio je odgovor Holanda.

Sledeći rival je Italija.

"Igrali smo sa njima tokom priprema. Oni su sjajan tim, razbili su nas. Bili su to drugi igrači, druga atmosfera. Mislim da smo bolji tim, napredovali smo mnogo tokom turnira. Ne mogu ni da razmišljam o tome, idemo korak po korak", smatra Holand.

Da li će "osvetiti" Srbiju?

"Daću najbolje od sebe", obećao je Holand.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.