Hokejašice SAD u polufinalu ZOI

Izvor: B92, 11.Feb.2022, 11:57

Hokejašice SAD u polufinalu ZOI

Ženska hokejaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država plasirala se u polufinale Zimskih olimpijskih igara u Pekingu.

One su u prvom četvrtfinalu pobedile selekciju Češke sa 4:1.

Aktuelne olimpijske šampionke su do polufinala stigle golovima Hilari Najt, Savane Harmom, Kendal Kojn Šofild i Li Steklajn, dok je jedini gol za Češku postigla Mihaela Pejzlova.

Tokom petka će se odigrati još jedan četvrfinalni meč, a sastaće se Kanada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Švedska, dok su sutra na programu utakmice Rusija - Švajcarska i Finska - Japan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kanada "pregazila" Švedsku za polufinale

Izvor: B92, 11.Feb.2022

Hokejašice Kanade plasirale su se u polufinale Zimskih olimpijskih igara u Pekingu, pošto su savladale Švedsku sa 11:0 (4:0, 5:0, 2:0)...Olimpijske viceprvakinje su pitanje pobednika rešlile već u prvoj trećini, a u nastavku su samo povećavale prednost...Protivnik u polufinalu biće im bolji iz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.