Hokejaš štapom udario svog golmana

Izvor: B92, 02.Dec.2009, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hokejaš štapom udario svog golmana

Hokejaš Florida Pantersa Kit Balard šokirao je javnost na meču protiv Atlante, kada je, nakon primljenog gola, iz sve snage štapom po glavi udario svog golmana.

Mediji prenose da je Balard udaranjem Tomasa Vokuna napravio potez, kakav nikada nije viđen u istoriji američkog profesionalnog sporta. On je naime, sredinom prve trećine utakmice, nakon primljenog gola, prišao Volkunu i štapm ga, dok je ležao na ledu, iz sve snage udario po glavi.

Nesrećnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << golmanu od siline udarca kaciga je spala sa glave, a lekarima Floride trebalo je nekoliko minuta da mu vrate svest. Vokun je odmah prevežen u bolnicu, ali je pušten kući nakon što su mu lekari zašili uvo i konstatovali da nije doživeo potres mozga.

Balard se kasnije pravdao da nije želeo da udari Vokuna, već da je nameravao da palicom udari okvir gola.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.