Izvor: RTS, 19.Feb.2022, 19:08

Hofenhajm preokretom do trijumfa protiv Volfsburga, Arminija nastavlja uspon

Delovalo je da je Volfsburg na putu da izađe iz krize, ali onda je poražen na domaćem terenu od Hofenhajma. Trijumf Arminije iz Bilefelda.
Vind je doneo prednost domaćem timu u 36. minutu a u prvom delu domaći tim propustio je priliku da sa većom prednošću ode na odmor.

Onda se sve izokrenulo u četiri minuta drugog dela. Bruno Larsen postiže gol u 74. minutu za izjednačenje, da vi Kramarić doneo prednost svom timu u 78. minutu. Tim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rezultatom (1:2) meč se i završio.
Arminija iz Bilefelda savladala je Union Berlin golom Okugave u 53. minutu.
Štutgart, još jedan tim koji se bori za opstanak, savladao je kao domaćin ekipu Bohuma minimalnim rezultatom.
Frajburg je savladao Augsburg sa 2:1, a svi golovi postinguti su u prva 26 minuta. U poslednjem meču subotnjeg programa ekipa Kelna savladala je Ajntraht sa 1:0.
Tabela:
Bajern 52
Borusija 46
Bajer 41
Hofenhajm 37 
Frajburg 37
Keln 35 
Lajpcig 34
Majnc 34
Union Berlin 34
Ajntraht 31
Bohum 28
Volfsburg 27
Borusija Menhengladbah 26
Arminija 25 
Herta 23
Augsburg 22
Štutgart 21
Grojter Firt 13

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.