Hodžson u stabilnom stanju

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 22:42

Hodžson u stabilnom stanju

Trener fudbalskog kluba Kristal Palas Roj Hodžson u bolnici je u stabilnom stanju, nakon što mu je pozlilo na današnjem treningu.

Londonski klub otkazao je konferenciju za novinare, nakon što je 76-godišnjem treneru pozlilo, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

"Posle vesti da je Roju Hodžsonu pozlilo tokom današnjeg treninga, potvrđujemo da je on stabilno i da je na pregledima u bolnici. Svi u klubu šalju najlepše želje Roju i žele mu brz oporavak", saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Kristal Palas.

Britanski mediji su jutros preneli da se uprava kluba sprema da otpusti Hodžsona zbog loših rezultata, pošto je ekipa 15. na tabeli sa pet bodova od zone ispadanja.

BBC je preneo da će Hodžson biti otpušten i da je najozbiljniji kandidat bivši trener Ajntrahta iz Frankfurta Oliver Glazner.

Hodžson je početkom nedelje predvodio Kristal Palas u 200. utakmici, u porazu od Čelsija 1:3.

Otkako je Kristal Palas pobedio Mančester junajted na Old Trafordu u septembru, ekipa je izgubila 10 od poslednjih 16 utakmica u Premijer ligi.

Bivši selektor Engleske Hodžson je u drugom mandatu u Palasu, pošto se vratio u poslednjih 10 utakmica prošle sezone, kada je potpisao kratkoročni ugovor i zamenio Patrika Vijeru.

Predvodio je ekipu do 11. mesta na tabeli, a zatim se dogovorio sa upravom da ove sezone ostane na klupi.

Navijači su u prethodnim utakmicama pozvali upravu da otpusti Hodžsona, ali su se bunili i protiv rukovodstva kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.