Hodžson oduševljen Lanetom

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jul.2010, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hodžson oduševljen 'Lanetom'

Menadžer fudbalera Liverpula Roj Hodžson izrazio je oduševljenje zbog toga što je srpski reprezentativac Milan Jovanović stigao u klub sa "Enfilda", nazvavši ga velikim pojačanjem "crvenih", prenose engleski mediji.

Hodžson je priznao da je pratio Jovanovića dok je radio kao trener Fulama i da je još tada stekao izuzetno mišljenje o srpskom igraču. Engleski mediji apostrofiraju da je Jovanović, koga već zovu "Jova", igrao ključnu ulogu za Srbiju na nedavnom Svetskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prvenstvu u Južnoj Africi, impresioniravši odličnim igrama za "orlove". Zbog toga se očekuje da bude jedan od ključnih igrača Liverpula već u debitantskoj sezoni.

"Veoma sam zadovoljan što smo dobili Milana. On je veoma pozitivan i ambiciozan, veliki je entuzijasta i dobro je imati igrače koji svom snagom žele da igraju za klub", rekao je Hodžson, i dodao:

"Iako ga nisam ja doveo, bio sam zadovoljan kad sam čuo da je klub angažovao igrača kao što je on. Često sam ga gledao dok sam bio u Fulamu i pratili smo njegove igre. On je pravi univerzalac, golgeter, i mislim da će nam biti od koristi, posebno jer mu velike utakmice nisu strane".

Jovanović je u četvrtak odradio prvi trening sa klubom i upoznao nove saigrače. On, međutim, neće biti u timu na predstojećoj prijateljskoj utakmici protiv Al-Hilala, pošto Hodžson želi da ga odmori zbog obaveza koje je imao za Srbiju na nedavnom Svetskom prvenstvu.

"Kada pričate o Liverpulu, pričate o jednom od najvećih timova na svetu, klubu koji je osvojio Evropu pet puta. Za mene je on možda i najveći", rekao je Jovanović i dodao:

"Liverpul je bio moja najveća želja oduvek i zato je ovaj dan poseban u mom životu. Znao sam da me prate i čim su me kontaktirali, bio sam presrećan. Liverpul je bio moj jedini izbor i zadovoljan sam. Sada samo želim da dam sve od sebe".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.